یک شایعه درباره وزیر دفاع و سیگنال گیت
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گزارشها مبنی بر اینکه پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، طرحهای حساس نظامی مربوط به حمله ماه مارس به حوثیها در یمن را در یک گروه پیامرسانی که همسرش نیز در آن عضو بود به اشتراک گذاشته، رد کرد. این دومین مورد از اینگونه اتهامات علیه هگست است؛ او در پایان ماه مارس نیز بهدلیل استفاده از اپلیکیشن سیگنال برای بحث دربارهٔ همین حمله در یک گروه دیگر، مورد انتقاد قرار گرفته بود.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گزارشها مبنی بر اینکه پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، طرحهای حساس نظامی مربوط به حمله ماه مارس به حوثی ها در یمن را در یک گروه پیامرسانی که همسرش نیز در آن عضو بود به اشتراک گذاشته، رد کرد.
معاون رئیسجمهور ترامپ، گفته بود: «فکر میکنم مدیریت پیامرسانی در هر صورت سخت خواهد بود – هیچکس نمیداند حوثیها چه کسانی هستند – به همین خاطر باید تمرکزمان را حفظ کنیم بر این که: ۱) بایدن شکست خورد و ۲) ایران پشت ماجراست.» دولت ترامپ همواره جو بایدن را به خاطر ملایمت در برابر ایران مورد سرزنش قرار داده است.
این دومین مورد از اینگونه اتهامات علیه هگست است؛ او در پایان ماه مارس نیز بهدلیل استفاده از اپلیکیشن سیگنال برای بحث دربارهٔ همین حمله در یک گروه دیگر، مورد انتقاد قرار گرفته بود.
در ارتباط با این اتهام جدید، روزنامه نیویورکتایمز، روز یکشنبه ۳۱ فروردین نوشت که پیش از حمله نظامی آمریکا به یمن در ماه مارس، پیت هگست، وزیر دفاع، اطلاعات محرمانهای از جمله برنامه پرواز جنگندهها را در یک گروه خصوصی به اشتراک گذاشت.
به نوشته این روزنامه، این گروه خصوصی که هگست در اپلیکیشن سیگنال ایجاد کرده بود، شامل همسر، برادر و حدود دوازده نفر دیگر از نزدیکان پیت هگست میشد.
نیویورک تایمز همچنین گزارش داد که هگست بهجای استفاده از دستگاه دولتی، از تلفن همراه شخصی خود برای دسترسی به این گروه سیگنال استفاده کرده است.
به گزارش شبکه خبری سیانان، این گروه در زمان بررسی صلاحیت هگست در سنا ایجاد شده بود تا متحدان او برای پیشبرد برنامههایش هماهنگی داشته باشند. علاوه بر همسر او، که ظاهراً نقشی در وزارت دفاع ندارد، برادر و وکیلش نیز در گروه حضور داشتند که هر دو در پنتاگون شاغلاند.
شان پارنل، سخنگوی پنتاگون، بامداد دوشنبه این گزارشها را رد کرد و آنها را ناشی از «دلخوری کارکنان سابق ناراضی» دانست.
منبع:
انتخاب