کریمه وجهالمعامله جنگ اوکراین شد
آمریکا خواهان بخشیدن کریمه به روسیه و پایان جنگ اوکراین شده است. رسانه های امریکایی می گویند که ترامپ از این خواسته کوتاه نمی آید.

به گزارش گروه رسانهای شرق؛ روزنامه تایمز گزارش داد که طرح رئیس کاخ سفید مبنی بر حفظ کنترل روسیه بر شبهجزیره کریمه و سایر اراضی تحت تصرف در اوکراین، در چارچوب توافق صلح اوکراین، «تغییرناپذیر» است.
به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، روزنامه تایمز اعلام کرد که این طرح پیشنهادی رئیسجمهور آمریکا، بدون تغییر باقی مانده و جزئیات آن شامل واگذاری رسمی کریمه و سایر مناطق به روسیه است.
این در حالی است که «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین، همچنان بر موضع خود مبنی بر عدم بهرسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از خاک روسیه پافشاری میکند. این اختلاف نظر به عامل جدیدی برای تشدید مناقشه میان زلنسکی و «دونالد ترامپ» تبدیل شده است.
نشریه تایمز نوشت که ترامپ بارها تأکید کرده است شبهجزیره کریمه، طبق توافق صلح پیشنهادی او، بخشی از روسیه خواهد ماند و در آخرین مصاحبهاش نیز مجدداً بر این موضع پافشاری کرده است.
همچنین به نوشته این روزنامه، زلنسکی تحت فشار قرار گرفته تا «صلحی اجباری» را بپذیرد، در حالی که ترامپ تهدید کرده اگر طی یک هفته توافق حاصل نشود، از فرآیند مذاکرات صلح اوکراین کنارهگیری خواهد کرد.