|

عراقچی، وزیر امور خارجه اعلام کرد:

دور سوم مذاکرات؛ شنبه شش اردیبهشت، عمان

وزیر خارجه با اعلام تاریخ شنبه ۶ اردیبهشت به عنوان تاریخ برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده گفت: ما مجدداً شنبه آینده در عمان ملاقات خواهیم کرد تا نتیجه کار کارشناسان را بررسی کنیم و ببینیم چقدر به حصول یک توافق نزدیک هستیم.

دور سوم مذاکرات؛ شنبه شش اردیبهشت، عمان

وزیر خارجه با اشاره به توافق های صورت گرفته میان هیات های ایرانی و آمریکایی گفت: از چهارشنبه سوم اردیبهشت، مذاکرات فنی در سطح کارشناسان آغاز خواهد شد و طبیعی است که کارشناسان فرصت بیشتری خواهند داشت تا وارد جزئیات شوند و طراحی یک چارچوب برای توافق را انجام دهند.

«سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان امروز شنبه ۳۰ فروردین ماه، پس از پایان برنامه ریزی شده دومین دور از گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و ایالات متحده در محل سفارت عمان در رم، در جمع خبرنگاران حاضر و به پرسش های متعدد درباره آنچه پشت درهای بسته سفارت عمان میان دو هیات با حضور و میانجی گری وزیر خارجه عمان گذشت، پاسخ داد.

عراقچی با اشاره به اینکه دومین دور از مذاکرات حدودا چهارساعت به طول انجامید، گفت: این بار هم جلسه خوبی بود و می‌توانم بگویم که روند مذاکرات رو به جلو است. ما این بار موفق شدیم در خصوص یک سری اصول و اهداف به تفاهم بهتری برسیم و نهایتاً قرار شد که مذاکرات ادامه پیدا کند و وارد مرحله بعد شود.

وزیر خارجه با اعلام این خبر که در نتیجه پیشرفت های صورت گرفته، جلسات کارشناسی هیات های دو طرف آغاز خواهد شد، افزود: از چهارشنبه سوم اردیبهشت، مذاکرات فنی در سطح کارشناسان آغاز خواهد شد و طبیعی است که کارشناسان فرصت بیشتری خواهند داشت تا وارد جزئیات شوند و طراحی یک چارچوب برای توافق را انجام دهند.

 

دور سوم مذاکرات؛ شنبه شش اردیبهشت، عمان

وزیر خارجه با اعلام تاریخ شنبه ۶ اردیبهشت به عنوان تاریخ برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده گفت: ما مجدداً شنبه آینده در عمان ملاقات خواهیم کرد تا نتیجه کار کارشناسان را بررسی کنیم و ببینیم چقدر به حصول یک توافق نزدیک هستیم.

عراقچی در پاسخ به این پرسش که آیا این دور از گفتگوها را سازنده توصیف می‌کنید؟ خاطرنشان کرد: مذاکرات در فضایی سازنده برگزار شد و می‌توانم بگویم که رو به جلو است و ما در حال حرکت رو به جلو هستیم.

وزیر خارجه در پاسخ به سوالی درباره برخی گمانه زنی های رسانه ای مطرح شده پیرامون برگزاری مستقیم این دور از مذاکرات گفت: به هر حال، گمانه‌زنی‌ها، تفسیرها و تحلیل‌های شخصی یا با اهداف مختلف همیشه در هر مذاکره‌ای وجود دارد. ما این را بارها تجربه کرده‌ایم. ممکن است افرادی یا طرف‌هایی با اغراض مشخص یا برخی با علاقه خودشان، گمانه‌زنی‌هایی را انجام دهند. من هیچ‌کدام از این گمانه‌زنی‌ها را تأیید نمی‌کنم و آنچه که پشت میز مذاکرات می‌گذرد، برای میز مذاکرات است. زمانی که مذاکرات به نتیجه برسد، نتایج خود را نشان خواهد داد. من فکر می‌کنم که بهتر است نه مردم و نه رسانه‌ها خیلی به این گمانه‌زنی‌ها توجه نکنند.

دور دوم گفت‌وگوهای جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا روز شنبه -۳۰ فرودین- به صورت غیر مستقیم و با میانجیگری عمان برگزار شد. دور نخست این مذاکرات شنبه گذشته-۲۳ فروردین- در مسقط عمان برگزار شده بود.

منبع: ایرنا