|

لیورپول یک گام دیگر به قهرمانی در لیگ برتر انگلستان نزدیک شد

در حساس‌ترین دیدار هفته بیست‌وششم لیگ برتر انگلستان، تیم فوتبال لیورپول موفق شد با نتیجه ۲-۰ منچسترسیتی را در ورزشگاه اتحاد شکست دهد.

لیورپول  یک گام دیگر به قهرمانی در لیگ برتر انگلستان نزدیک شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ این پیروزی ارزشمند با گل‌های محمد صلاح در دقیقه ۱۴ و دومنیک سوبوسلای در دقیقه ۳۷ رقم خورد تا شاگردان یورگن کلوپ جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کنند.

لیورپول که در این دیدار موقعیت‌های خطرناک‌تری نسبت به سیتی ایجاد کرد، با کسب سه امتیاز، فاصله خود را با آرسنال، تیم دوم جدول، به ۱۱ امتیاز افزایش داد و گامی بلند به سوی قهرمانی برداشت. در سوی مقابل، منچسترسیتی پس از این شکست همچنان در رتبه چهارم باقی ماند، اما جایگاهش در خطر است و ممکن است در صورت کسب نتایج ضعیف‌تر، از این رده نیز پایین‌تر برود.

لیورپول در دیدار بعدی خود چهارشنبه شب میزبان نیوکاسل خواهد بود، در حالی که منچسترسیتی باید در یک دیدار دشوار در خانه تاتنهام به میدان برود.