|

دود سفید در لیورپول؛ محمد صلاح تمدید می کند

کاپیتان فن دایک و محمد صلاح تمدید می کنند؛ این شاید بهترین خبر برای هواداران تیفوسی لیورپول باشد...

دود سفید در لیورپول؛ محمد صلاح تمدید می کند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛در آستانه‌ی فتح لیگ برتر، لیورپول نه‌فقط به امروز، که به فردا هم فکر می‌کند.

محمد صلاح و فیرجیل فن‌دایک، دو چهره‌ی نمادین آنفیلد، به‌زودی قرارداد خود را برای دو فصل دیگر تمدید خواهند کرد. این پایان خوش مذاکراتی طولانی و پرتنش است؛ آن‌هم در حالی که قرارداد هر دو در ژوئن تمام می‌شد.

محمد صلاح بارها گفته بود احساس می‌کند «بیشتر خارج از لیورپول است تا داخل آن»، اما در روزهای اخیر ورق برگشته؛ برای او و برای کاپیتان تیم. در حالی که ترنت الکساندر-آرنولد احتمالاً راهی رئال مادرید می‌شود، باشگاه موفق شده دو مهره‌ی کلیدی‌اش را حفظ کند.

بسیاری آماده‌ی خداحافظی با محمد صلاح بودند – مهاجمی که در آستانه‌ی ۳۳ سالگی، رکورددار بیشترین دستمزد تاریخ باشگاه است. اما پشت‌پرده، مذاکرات سختی بین مدیر برنامه‌اش و ریچارد هیوز، مدیر ورزشی لیورپول، جریان داشت. صلاح خواهان تمدیدی فراتر از یک فصل و در سطح قرارداد طلایی‌اش در سال ۲۰۲۲ بود: ۱۲ میلیون یورو در سال.

آمارش اما چنین خواسته‌ای را توجیه می‌کند. ۲۷ گل و ۱۷ پاس گل در ۳۱ بازی، او را در آستانه‌ی یکی از بهترین فصل‌های فردی تاریخ لیگ برتر قرار داده است. و وقتی با نظم کاری‌اش، سبک زندگی خانوادگی و تمرکز بی‌وقفه‌اش روی تمرین همراه شود، حفظ چنین بازیکنی برای لیورپول به‌جایگزین‌ناپذیر بودن ختم می‌شود.

خلاف صلاح، فن‌دایک دربارۀ آینده‌اش حرفی نمی‌زد. کاپیتان هلندی در آغاز فصل ترجیح داد سکوت کند و در مارس گفت حتی خودش هم نمی‌داند فصل بعد در لیورپول خواهد ماند یا نه. اما شنبه بعد از بازی با فولام، بالاخره گفت مذاکرات «پیشرفت» کرده‌اند.

پیشنهاد اولیه در دسامبر رد شده بود، اما حالا پیشنهادی دو ساله روی میز است که به احتمال زیاد پذیرفته می‌شود. فن‌دایک در آستانه‌ی ۳۴ سالگی، همچنان یکی از ستون‌های خط دفاع لیورپول است؛ با دستمزدی در حدود ۷.۵ میلیون یورو در سال که در قرارداد جدید نیز تغییر زیادی نخواهد داشت.

جایگزینی برای آرنولد شاید در آکادمی باشد (کانر بردلی)، اما برای صلاح و فن‌دایک نه. جای خالی آن‌ها فقط در زمین نیست، در رهبری تیم هم هست. به همین دلیل باشگاه تصمیم گرفت سرمایه‌اش را به‌جای خریدهای بزرگ، صرف حفظ چهره‌های کلیدی کند.

با این حال، لیورپول بیکار ننشسته. گیورگی مامارداشویلی، دروازه‌بان گرجی والنسیا، با ۴۰ میلیون یورو جذب شده. هدف بعدی ممکن است میلون کرکز، دفاع چپ بورنموث، باشد که او هم ۴۰ میلیون یورو ارزش‌گذاری شده است.

لیورپول، با چهره‌هایی مثل فن‌دایک و صلاح، در حال ساخت تیمی است که نه‌تنها تاج را در لیگ برتر پس بگیرد (فقط ۱۱ امتیاز با قهرمانی فاصله دارد)، بلکه دوباره در اروپا بدرخشد. این مأموریت، حالا مسیر شفاف‌تری دارد.

منبع: خبر ورزشی