وضعیت خانههای خالی در تهران به کجا رسید؟/ ۵ هزار و ۵۰۰ پرونده مالیاتی تشکیل شد
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران: تاکنون مجموعاً برای ۵۵۰۰ مورد اطلاعات ارسالی از طرف وزارت راه و شهرسازی پرونده مالیاتی تشکیل شده و برای ۳۰۰۰ مودی برگه دعوت و تعیین وقت جهت حضور در جلسه هیئت حل اختلاف صادر شده است.
![وضعیت خانههای خالی در تهران به کجا رسید؟/ ۵ هزار و ۵۰۰ پرونده مالیاتی تشکیل شد](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/1LjcVmXxZh04/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKVS3gTVLqRpccA0y0Dk_BcQ,,/%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg)
به گزارش شبکه شرق، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از تشکیل ۵ هزار و ۵۰۰ پرونده مالیاتی خانههای خالی ارسالی از طرف وزارت راه و شهرسازی و الزام مالکان جهت عرضه ملک به بازار مسکن خبر داد.
حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: در راستای شناسایی واحدهای مسکونی خالی از سکنه و الزام مالکان جهت عرضه ملک خود به بازار مسکن و همچنین تکمیل سامانه املاک و اسکان مطابق با مواد قانونی ۵۴ و ۱۶۹ مکرر مالیاتهای مستقیم، سلسله جلسات فیمابین سازمان امور مالیاتی مناطق شرق و جنوب استان تهران و شهر تهران با حضور نمایندگانی از اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، اداره کل امور مالیاتی استان و مودیان مالیاتی در هفت ماهه سال جاری تشکیل شد تا موارد مربوط به دادرسیهای مالیاتی مساکن خالی بررسی شود.
وی افزود: تاکنون جمعاً برای ۵۵۰۰ مورد اطلاعات ارسالی از طرف وزارت راه و شهرسازی پرونده مالیاتی تشکیل شده و برای ۳۰۰۰ مودی برگه دعوت و تعیین وقت جهت حضور در جلسه هیئت حل اختلاف صادر شده است.
جنتی همچنین از صدور ۱۸۰۰ رأی بدوی و ۸۰ مورد پرونده مالیاتی رفع تعرض، ۱۰۷ مورد قرار کارشناسی و رسیدگی ۵۲ مورد رأی تعدیل خبر داد.
وی تصریح کرد: به لحاظ افزایش مراجعات مردمی جهت اخذ وام ودیعه مسکن و انجام استعلامات مربوطه از این اداره کل، شهروندان و متقاضیان ابتدا میبایست در سامانه املاک و اسکان اقدام به خود اظهاری ملک تحت اقامت خود کرده و سپس در صورت نیاز به این اداره کل مراجعه کنند.