ممنوعیت ورود وسایل ارتباط الکترونیکی به هواپیما
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از ممنوعیت ورود هرگونه وسیله ارتباطی الکترونیکی بهجز تلفن همراه در کابین هواپیما، چه همراه مسافر و چه در بار، خبر داد.
![ممنوعیت ورود وسایل ارتباط الکترونیکی به هواپیما](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/B1ywxPKIMY4y/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKq-b7xzo7XJAb-6yvbXnnWg,,/%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7.jpg)
به گزارش شبکه شرق، جعفر یازرلو اظهار کرد: با توجه به حفظ ایمنی پروازها، مسافران بخش هوایی از به همراه داشتن وسایل ارتباط الکترونیکی به غیر از تلفن همراه مانند پیجر، بیسیم، واکی تاکی و … به کابین هواپیما و یا در بار خودداری کنند.
وی افزود: این ممنوعیت شامل کابین مسافر و بخش کارگو بوده و مسافران از بههمراه داشتن وسایل ممنوعه در هواپیما پرهیز کنند.
منبع:
تسنیم