|

دادستان کل کشور: تظاهر به روزه‌خواری از نظر قانون و نظم عمومی جرم است

دادستان کل کشور گفت: کسانی که از گرفتن روزه عذر شرعی دارند باید از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب کنند زیرا از نظر شرعی حرام و از نظر قانون و نظم عمومی جرم است.

دادستان کل کشور: تظاهر به روزه‌خواری از نظر قانون و نظم عمومی جرم است

 دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب شود، گفت: این عمل از نظر شرعی حرام و از نظر قانون و نظم عمومی جرم است.

به گزارش دادستانی کل کشور، حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی آزاد روز شنبه در جلسه شورای معاونین با گرامیداشت ماه مبارک رمضان و توجه به برکات این ماه بر رعایت حرمت آن تاکید کرد و اظهار داشت: کسانی که از گرفتن روزه عذر شرعی دارند باید از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب کنند زیرا از نظر شرعی حرام و از نظر قانون و نظم عمومی جرم است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با توجه به رسیدگی سریع و قاطع قضایی به چند پرونده مهم گفت: نظام اسلامی ثابت کرده است که در مبارزه با فساد در هر شکلی مسامحه ندارد و سعی کرده بدون تبعیض و قاطعیت رسیدگی کند.

دادستان کل کشور به لزوم رسیدگی به جرایم در راستای اصل ۴۹ اظهار داشت: اصل ۴۹ قانون اساسی از ابتدا با قاطعیت و مستمر اجرا می‌شود.

اصل ۴۹ قانون اساسی تصریح دارد: «دولت موظف است ثروت‌های ناشی از ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قمار، سوءاستفاده از موقوفات، سوءاستفاده از مقاطعه‌کاری‌ها و معاملات دولتی، فروش زمین‌های موات و مباحات اصلی، دایر کردن اماکن فساد و سایر موارد غیر مشروع را گرفته و به صاحب حق رد کند و در صورت معلوم نبودن او به بیت‌المال بدهد. این حکم باید با رسیدگی و تحقیق و ثبوت شرعی به‌وسیله دولت اجرا می‌شود.»

 

تظاهر به روزه‌خواری از نظر قانون و نظم عمومی جرم است

این مقام عالی قضایی با اشاره به جهانی شدن مکتب تشیع و لزوم پاسداری از آن خاطر نشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و خون شهیدان مکتب تشیع جهانی شده و محققین از جمله مستشرقین بعد از پیروزی انقلاب تحقیقات زیادی راجع به مکتب تشیع انجام داده‌اند و بسیاری از کتب مولفین علمای شیعه در دانشگاه‌های معتبر بیرون تدریس می‌شود؛ از اینرو ما باید با عمل کردن به «جهاد تبیین» و «اقدام و عمل صحیح» از این نعمت بزرگ پاسداری کنیم و از هرگونه انحراف و رفتارهای مغایر با شئون دینی و مذهبی ممانعت کنیم و بخصوص در ماه مبارک رمضان مراقبت بیشتری داشته باشیم.

منبع: ایرنا