انواع و قیمت درب اتوماتیک شیشه ای و کرکره برقی
با قیمت و انواع درب های اتوماتیک شیشه ایو و انواع کرکره برقی آشنا بشید و بهترین درب اتوماتیک و کرکره برقی را خریداری کنید.
درب اتوماتیک شیشهای در میان انواع دربهای اتوماتیک محبوب است و جذابیت خاصی نسبت به سایرین دارد. درب اتوماتیک شیشهای از اپراتور، شیشه سکوریت در رنگها و طرحهای مختلف، کاوری از جنس آلومینیوم یا استیل تشکیلشده است. چیزی که انواع دربهای شیشهای اتوماتیک را از هم دیگر متمایز میسازد، تفاوت شیشه و جنس کاور در است.
همانطور که از نامش مشخص است این دربها بهصورت اتوماتیک باز و بسته میشوند و میتوان گفت جزو ملزومات مجتمعهای تجاری، اداری و در صورت نیازهای مجتمعهای مسکونی بزرگ است که بهراحتی باز و بسته شوند. علاوه بر این از ایجاد لکه در صورت تماس با درب جلوگیری میشود. همچنین درب اتوماتیک شیشه ای ارزان دُر زیبایی خاصی به ورودی فضا میدهد.
انواع درب اتوماتیک شیشه ای
-
درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی
درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی یکی از دربهای پر متقاضی در بین انواع دربهای شیشهای میباشد چراکه در این نوع از دربها از چرخهای پلیمری استفاده میشود که بسیار روان حرکت میکنند. همین حرکت روان درب هنگام باز و بسته شدن، عبور و مرور را راحتتر میکنند. شما میتوانید در مکانهای شلوغ که درب باید بهصورت مدام باز و بسته شود، از آن بهره بگیرید. از دیگر مزایای دربهای تلسکوپی، میتوان به جلوگیری از ورود گردوغبار به داخل فضا، اشاره کرد.
-
درب اتوماتیک شیشه ای گردان
درب اتوماتیک شیشهای گردان برحسب نامش، هنگام باز و بسته شدن میچرخد و برای ورودیهایی که فضای کوچکی برای جاگذاری درب دارند، بسیار مناسب است. ضمن اینکه استفاده از این درب ابهت خاصی به ورودی شما میدهد و آن را زیباتر میکند. در این نوع درب، در ورودی و خروجی یکی است و به همین دلیل نیز فضای کمتری اشغال میکند.
-
درب اتوماتیک شیشه ای کرو
درب اتوماتیک شیشهای مختص مکانهایی است که نمای ساختمان بهصورت دایرهای شکل و گرد است. در چنین ساختمانهایی اگر شما بخواهید از دربهای مستطیل یا مربعی شکل استفاده کنید، تعادل و زیبایی ساختمان به هم میخورد به همین دلیل بهتر است درب ساختمان با نمای خود ساختمان هماهنگی داشته باشد.
-
درب اتوماتیک شیشه ای تاشو
درب اتوماتیک شیشهای تاشو برای مکانهایی مناسب است که عبور و مرور کمتری اتفاق میافتد و فضای موردنظر برای ورودی یا خروجی کوچکتر است.
-
درب اتوماتیک شیشه ای لولایی
درب اتوماتیک شیشهای لولایی نیز بیشتر برای محیطهایی کاربرد دارد که فضای کوچکی برای ورودی و خروجی دارند. این دربها ظاهراً به دربهای لولایی شبیه میباشند ولی در اتوماتیک و شیشهای بودن تفاوت عمدهای با آنها دارند و همین دلیل سبب محبوبیت آنها شده است.
-
درب اتوماتیک شیشه ای کشویی
درب اتوماتیک کشویی نسبت به دیگر دربها بیشتر مورداستفاده قرار میگیرد چراکه در این نوع درب با قرار دادن یک سنسور چشمی در بالای آن، درب بهصورت خودکار باز و بسته میشود. از این نوع درب بیشتر در فرودگاهها، رستورانها، بیمارستانها و ... استفاده میکنند.
با توجه به اینکه انواع مختلفی از دربهای شیشهای موجود میباشد، طبیعتاً قیمت آنها نیز از هم متفاوت خواهد بود. عامل اصلی و تعیینکننده قیمت دربهای شیشهای به شرح زیر میباشد؛
- اپراتور تشکیلدهنده درب اتوماتیک
- شیشه و فریم درب
- کتیبه کنار شیشه سکوریت
- شاسی درب
- لوازم جانبی مثل باطری و ...
اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای
اپراتور اصلیترین جزو تشکیلدهنده دربهای اتوماتیک میباشد و میتوان گفت بخش عمدهی تعیینکننده قیمت درب مربوط به همین قطعه است.
- اپراتور برنزی؛ حدود یازده میلیون
- اپراتور نقرهای؛ حدود هفده میلیون
- اپراتور طلایی؛ حدود بیستوهفت میلیون
شیشه و فریم درب اتوماتیک
ارتفاع استانداردی که معمولاً برای فریم درب شیشهای اتوماتیک در نظر میگیرند 270 سانتیمتر میباشد که البته شما میتوانید این ارتفاع را زیادتر کنید ولی توجه داشته باشید که ارتفاع زیاد فریم در مدت طولانی خراب، زودتر خراب میشود و نیاز به بازسازی دارد.
فریمها در سه جنس آبکاری شده، رنگکاری شده و روکش استیل عرضه میشوند که قیمت آنها به ترتیب و در ابعاد 220 در 100 سانتیمتر حدود 2 میلیون، 5/1 میلیون و 3 میلیون میباشد.
شاسی درب اتوماتیک
برای اینکه بتوانیم درب اتوماتیک شیشهای را نصب کنیم باید فریمهای درب را روی شاسی قرار دهیم. این شاسی پروفیلی آهنی در حدود 80 در 40 سانتیمتر میباشد. قیمت این شاسی در حدود 2 میلیون تومان میباشد.
کرکره برقی
کرکره برقی امروزه تقریباً جای کرکرههای دستی را گرفته است و در مغازهها، پارکینگها و ... مورداستفاده قرار میگیرد. این کرکرهها کار افراد را آسان کردهاند و بهراحتی میتوان به کمک یک دکمه کرکره را باز و بسته کرد. کرکرههای برقی از نوارهای فولادی ساخته میشوند که به یکدیگر متصل هستند. تیغههای فولادی توسط فنرهای مارپیچی و بهصورت محکم به هم دیگر میچسبند. کرکره برقی محافظ خوبی در برابر باد و باران میباشد و بهنوعی میتوان گفت دیوار دفاعی هنگام وزش باد یا بروز پدیدههای دیگر است. کرکرههای برقی امنیت بالایی دارند و از آنها در مراکز تجاری مخصوصاً طلافروشی و عتیقهفروشی استفاده میکنند.
انواع کرکره برقی
کرکره برقی بر اساس محل نصب آن به دودسته کرکره برقی داخلی و خارجی تقسیمبندی میشود. کرکره برقی داخلی در داخل ساختمان نظیر سردر یا پنجره مورداستفاده قرار میگیرد ولی کرکره برقی خارجی در نمای بیرونی ساختمان نصب میشود.
کرکره برقی ترکیبی
همانطور که از نامش مشخص است در کرکره برقی ترکیبی هم پنجره و هم خود کرکره با یکدیگر ترکیب میشوند.
کرکره برقی مشبک
کرکره برقی مشبک از فولادی ساخته میشود که ضدزنگ است و در برابر باد و باران مقاومت بالایی دارد به همین دلیل برای ساختمانهای تجاری و یا پنجره کارخانهها و ... بسیار مناسب است. این کرکرهها همچنین به شما امکان تهویه مناسب ساختمان را میدهد.
کرکره برقی سوراخدار
کرکره برقی سوراخدار نسبت به انواع دیگر خود مقرونبهصرفه و ارزانتر است. بهتر است از این نوع کرکره برای ورودی ساختمانهای بزرگ استفاده کنید. این نوع کرکره نیز به دلیل اینکه از فولاد گالوانیزه ساختهشده مقاومت و استحکام بالایی دارد و با نصب آن میتوانید امنیت مکان موردنظر را تضمین کنید.
قیمت کرکره برقی
عوامل مختلفی بر روی قیمت کرکره برقی تأثیر میگذارد. توجه داشته باشید که نمیتوان قیمت ثابتی برای آن در نظر گرفت و بهصورت لحظهای بالا و پایین میشوند.
دو عامل اصلی تعیینکننده قیمت کرکره برقی است؛
- تیغه تشکیلدهنده کرکره برقی
- موتور کرکره برقی