دوره رایگان بیزینس کوچینگ - آموزش رایگان بیزینس کوچینگ
اگر علاقه و مهارت کافی داشته باشید، بیزینس کوچینگ می تواند به عنوان یک شغل تمام وقت برای شما محسوب شود و در کنار کسب درآمد از آن، با دیدن پیشرفت و موفقیت افرادی که به آنها کمک میکنید، از کار خود لذت ببرید.
این روزها همه به دنبال روشهایی هستند که بتوانند در بازارهای پر رقابت و پیچیده، خودشان را از دیگر رقبا متمایز کنند و سهم بازار بیشتری داشته باشند. یکی از روشهایی که بسیاری از آن استفاده کرده اند و نتیجه های موفقیت آمیزی هم گرفته اند، کمک گرفتن از یک بیزینس کوچ برای پیشرفت و رسیدن به اهداف و موفقیت در کسب و کارشان است. اما با توجه به تقاضای زیادی که در این حوزه وجود دارد ممکن است بسیاری از افراد علاقه مند به حضور در این عرصه باشند و دنبال یادگیری اصول کوچینگ و آموزش دیدن در یک دوره بیزینس کوچینگ معتبر و کاربردی باشند.
معنی و مفهوم بیزینس کوچینگ چیست؟
بیزینس کوچینگ که معادل عبارت Business Coaching است، به فرآیندی تخصصی اشاره دارد که در آن یک کوچ (مربی) به افراد فعال در حوزه کسبوکار کمک میکند تا به اهداف کاری و تجاری خود دست یابند. این فرآیند شامل کمک به توسعه مهارتهای مدیریتی، ایجاد استراتژیهای تجاری، و بهبود طرز فکر است. کوچینگ کسب و کار به دنبال رشد کسبوکار و دستیابی به درآمدهای بالاتر است.
کوچینگ کسب و کار چیست؟
کوچینگ کسب و کار، همان کوچینگ در فضای تجاری است. این فرآیند به افراد کمک میکند تا توانمندیهای خود را شناسایی کرده و از آنها برای موفقیت در کسبوکار بهرهبرداری کنند. بیزینس کوچینگ بر شناسایی فرصتهای تجاری، تعیین استراتژیهای هدفمند، و دستیابی به اهداف مالی تمرکز دارد.
تفاوت کوچینگ کسب و کار با سایر روشها
یکی از مهمترین ویژگیهای کوچینگ این است که شما در این فرآیند یاد میگیرید به جای دریافت راهحل آماده، راه حلهای شخصی منحصر به فرد خودتون رو پیدا کنید. بر خلاف مشاوره یا منتورینگ، در کوچینگ، پاسخ چالشها از درون خود مراجع پیدا میشود. در این مسیر، کوچ تصمیمی برای شما نمیگیرد، بلکه شما را توانمند میسازد تا خودتان مناسبترین تصمیمها را در آن حوزه بگیرید.
“در کوچینگ، به جای آنکه به شما ماهی داده شود، ماهیگیری را یاد میگیرید.”
چگونه بیزینس کوچ شویم؟
اگر تصمیم گرفته اید یک بیزینس کوچ شوید و نمی دانید از کجا شروع کنید، ما در اینجا یک راهنمای کاربردی به شما ارائه می دهیم.
مراحل شروع کسبوکار کوچینگ
تخصص خود را مشخص کنید
ابتدا تصمیم بگیرید چطور می خواهید با کسب و کارها کار کنید. به عبارت دیگر تصمیم بگیرید گوشه بازاری که می خواهید کار کنید مدیران و فعالان حیطه کسب و کار است.
اولین مراجعان خود را پیدا کنید
سادهترین راه برای جذب مشتریان اولیه، استفاده از شبکه ارتباطی شماست. در گروههای مرتبط در شبکههای اجتماعی فعالیت کنید و محتوایی تولید کنید که مراجعان ایدهآل شما را جذب کند. حضور فعال در این فضاها به شما کمک میکند تا توجه افراد مناسب را جلب کنید.
اولین تماس فروش را تنظیم کنید
پس از ارتباط با مراجعان بالقوه، یک تماس مشاورهای یا فروش تنظیم کنید. در این مکالمه، خدمات خود را معرفی کنید و به مراجع نشان دهید چگونه میتوانید به او کمک کنید تا به اهدافش دست یابد.
ارائه خدمات به اولین مراجع
پس از جذب اولین مراجع، تمام تلاش خود را به کار گیرید تا مراجع شما به نتایج ملموسی برسد و تجربه خوبی از کار با شما داشته باشد. نتایج موفق، اعتبار شما را افزایش میدهد و مشتریان جدید بهراحتی جذب خدمات شما میشوند.
آیا بیزینس کوچ باید مدرک کوچینگ داشته باشد؟
یکی از سوالات متداول در حوزه کوچینگ این است که آیا کوچها به مدرک نیاز دارند؟ پاسخ کوتاه این است: نه الزاما!
اما آنچه یک کوچ را متمایز میکند، داشتن مدارک معتبر و بین المللی المللی است که نشان دهد یک بیزینس کوچ تا چه سطحی بر اصول و مهارتها و استانداردهای کوچینگ مشرف است. بنا براین اگر میخواهید به عنوان یک کوچ معتبر شناخته شوید و همچنین اصول و استانداردهای جهانی کوچینگ را بکار بگیرید، باید از یک مرجع بین المللی و معتبر مانند فدراسیون جهانی کوچینگ ICF، سرتیفیکیت معتبر داشته باشید.
یادگیری بیزینس کوچینگ را از کجا شروع کنیم؟
برای قدم گذاشتن در این مسیر، پیشنهاد میکنیم اول از آموزشهای رایگان اما اصولی استفاده کنید تا ابتا با مفاهیم کلی این حوزه آشنا شوید و در صورتی که علاقه مند به ادامه نبودید، هزینه ای را متقبل نشوید. دوره رایگان بیزینس کوچینگ دکتر شهاب اناری به شما کمک میکند مهارتهای کلیدی برندسازی، بازاریابی و فروش را بیاموزید و آنها را در دنیای واقعی به کار بگیرید.
چه چیزهایی در دوره رایگان بیزینس کوچینگ دکتر اناری یاد میگیرید؟
1. برندسازی شخصی در سه مرحله (فرمول 3C)
در این بخش از دوره، یاد میگیرید چگونه:
· Clarify: برند شخصی خود را با شفافیت تعریف کنید.
· Communicate: پیام برندتان را به بهترین شکل ممکن به مخاطبان منتقل کنید.
· Close: با استفاده از مهارتهای فروش و متقاعدسازی، مشتریان بیشتری جذب کنید.
2. پنج روش جذب مراجع برای بازار امروز ایران و جهان
با بررسی 5 قیف فروش قدرتمند، شما با روشهایی آشنا میشوید که کمتر کسی در بازار از آنها استفاده میکند. این روشها به شما کمک میکنند تا مخاطبان هدف خود را بهتر شناسایی کرده و آنها را به مشتریان وفادار تبدیل کنید.
3. ایجاد نقشه راه توسعه کسبوکار با پرسونال برندینگ
در این بخش، با گامهای عملی زیر آشنا میشوید:
· شناسایی مخاطبان هدف و درک نیازهای آنان.
· ایجاد ارزش پیشنهادی منحصر به فرد که شما را از رقبا متمایز کند.
· استفاده از شبکههای اجتماعی برای تولید محتوای ارزشمند و جذب دنبالکنندگان.
· تسلط بر مکالمات فروش برای تبدیل مخاطبان به مشتری.
· اجرای کمپینهای فروش و بازاریابی از طریق لایو، سمینار و وبینار.
دوره رایگان بیزینس کوچینگ برای چه کسانی مناسب است؟
این دوره برای هر کسی که میخواهد با اصول علمی و عملی جذب مشتری و توسعه برند آشنا شود، مفید است، بهویژه:
· صاحبان کسبوکارهای کوچک و بزرگ
· کارآفرینان
· کوچها، مشاوران و مدرسان
· متخصصانی که میخواهند مشتری بیشتری جذب کنند