وکیل خانواده
وکیل خانواده به وکلایی گفته میشود که به صورت حرفهای در زمینه دعاوی خانوادگی بین اعضای خانوادهها فعالیت می کنند. به طورکلی دعاوی خانوادگی، یکی از شاخههای بسیار مهم دعاوی حقوقی در دادگاهها محسوب میشوند. مهمترین وظیفه این نوع وکیل، دفاع از حقوق موکل و کمک به برقراری عدالت با استفاده از اصول اخلاقی، صداقت و پیروز شدن پرونده در دادگاه خانواده است
وکیل خانواده به وکلایی گفته میشود که به صورت حرفهای در زمینه دعاوی خانوادگی بین اعضای خانوادهها فعالیت می کنند. به طورکلی دعاوی خانوادگی، یکی از شاخههای بسیار مهم دعاوی حقوقی در دادگاهها محسوب میشوند. مهمترین وظیفه این نوع وکیل، دفاع از حقوق موکل و کمک به برقراری عدالت با استفاده از اصول اخلاقی، صداقت و پیروز شدن پرونده در دادگاه خانواده است. وکلای خانواده، پروندههای مربوط به دعاوی خانوادگی را بهصورت مطلوب پیگیری میکنند و موکل خود را از آخرین جزئیات پرونده آگاه میسازند. در این مقاله قصد داریم درباره زمینههای تخصص و وظایف وکیل خانواده، مرجع صالح رسیدگی به پروندههای خانواده، اهمیت داشتن وکیل در پروندههای قضایی و نحوه مشاوره حقوقی قبل از ازدواج با وکیل خانواده ارزان صحبت کنیم.
وکیل خانواده در چه زمینههایی تخصص دارد؟
وکیل خانواده در زمینه دعاوی خانوادگی تخصص دارد. بر اساس ماده چهارم قانون حمایت از خانواده، دعاوی خانوادگی از 18 بند تشکیل شده است که شامل مواردی مانند:
دعاوی مربوط به نامزدی و خسارتهای مربوطبه به هم خوردن نامزدی، نکاح موقت، نکاح دائم و شروط ضمن عقد، ازدواج مجدد، دعاوی مربوط به جهیزیه، نفقه، تمکین، نشوز، طلاق، مهریه، سرپرستی و حضانت فرزندان، اهدای جنین، تغییر جنسیت و غیره میباشند. وکیل خانواده مشکلات موکل خود را در هر یک از زمینههای دعاوی خانوادگی مورد بررسی قرار میدهد و روشهای پیگیری را در جلسه مشاوره به موکل خود نشان میدهد.
مرجع صالح رسیدگی به پروندههای خانواده
اصلیترین مرجع صالح رسیدگی به پروندههای خانواده و دعاوی خانوادگی، دادگاه خانواده است؛ البته شورای حل اختلاف نیز بهعنوان یکیدیگر از مراجع صالح دعاوی خانوادگی، میتواند رسیدگی به بعضی از دعاوی خانوادگی را برعهده بگیرد.
در پروندههای مربوط به مهریه اگر مبلغ مهریه کمتر از 20 میلیون تومان باشد، میتوان از طریق شورای حل اختلاف آن را پیگیری کرد؛ اما پروندههایی با مهریههای بالاتر از این مبلغ و به سازش نرسیدن زن و شوهر درباره مهریه، به دادگاه خانواده انتقال مییابد. به طورکلی شورای حل اختلاف همانطور که از نامش پیداست، طرفین دعاوی خانوادگی را به سازش دعوت میکند. اگر سازشی حاصل نشود، پرونده به دادگاه محل اقامت افراد انتقال مییابد.یکی از خدمات بسیار مفید که در موسسههای حقوقی معتبر ارائه میشود، ارائه خدمات مشاوره با وکیل انلاین خانواده قبل از ازدواج است.برای دریافت مشاوره تلفنی می توانید در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
اهمیت داشتن وکیل در پروندههای خانواده
متاسفانه یکی از واقعیتهای جوامع امروزی ازجمله ایران، بالا بودن تعداد دعادی خانوادگی در دادگاههای خانواده و شوراهای حل اختلاف است. عدم آگاهی افراد از قوانین باعث میشود که اغلب در پرونده خود در دادگاه خانواده با شکست مواجه شوند یا رسیدگی به پرونده با سرعت بسیار پایینی انجام شود. در چنین مواقعی میتوان به اهمیت داشتن بهترین وکیل خانواده در دادگاههای خانواده پی برد. به طورکلی وجود یک وکیل خانواده ماهر و باتجربه برای انجام سریع مراحل رسیدگی به پروندههای خانوادگی در دادگاه یک ضرورت بسیار مهم است.
بهترین وکیل خانواده با تخصصی که دارد، به موکل خود کمک میکند که راحتتر با فشارهای عصبی و روانی مشکلات خود کنار بیایند و اطلاعات کاملی در مورد همه موارد حقوقی مشکل خود به دست آورند. وکیل تمام تلاش خود را میکند که موکل به بهترین و مطلوبترین نتیجه دست پیدا کند. در هر مرحله موکل خود را از جزئیات پرونده و رای دادگاه آگاه کند. او باید همه تلاش خود را برای بقای کانون گرم خانوادهها انجام دهد و برای دعاوی خانوادگی مانند طلاق در درجه اول به برقراری صلح بین زن و شوهر فکر کند. بهترین وکیل دعاوی خانواده هرگز منافع مالی خود را به منافع و زندگی موکل خود ترجیح نمیدهد.
مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده
یکی از رایجترین و بهترین نوع مشاوره حقوقی با وکیل خانواده در دنیای پر مشغله امروز، مشاوره حقوقی تلفنی است. برای انجام مشاوره تلفنی با یکی از وکلای خانواده، دیگر نیازی به مراجعه حضوری به موسسههای حقوقی و صرف وقت نیست. تاریخ و ساعت مشاوره توسط خود متقاضیان مشخص میشود. هزینه اقتصادی و مقرون به صرفه، صرفهجویی در زمان، مشورت با وکیل متخصص در حوزه دعاوی خانوادگی، عدم وجود محدودیت جغرافیایی برای تماس با مشاور حقوقی، از مهمترین مزایای مشاوره حقوقی با وکلای خانواده به شمار میروند.