وجود 330 ساختمان ناایمن در پایتخت
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در یک سال اخیر سازمان آتش نشانی با حوادث بزرگی درگیر شده که تمام این حوادث در رسته ۳۳ هزار ساختمان ناایمن بوده است.
به گزارش شبکه شرق، مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی لایحه اصلاحیه مصوبه توسعه و بهبود خدمات ایمنی و آتشنشانی با بیان اینکه در مجموع ۳۳ هزار ساختمان ناایمن در درجات کم خطر، میان خطر، پرخطر و بحرانی توسط سازمان آتش نشانی شناسایی شده است، گفت: الزام ایمنسازی ساختمان ها توسط مالکین در این دوره از مدیریت شهری با جدیت دنبال می شود.
بابایی گفت: در اصلاحیه لایحه مقرر شده که اقدام به پلمب ساختمان های ناایمن در صورت عدم اقدام مالکین به ایمن سازی، از طریق کمیته ایمنی مناطق ۲۲ گانه انجام شود. شهرداران مناطق موظفند مراتب را برای انجام اصلاحات به مالکین اعلام کنند و باید در چارچوب وظایف قانونی خود، مراتب را در صورت عدم توجه از سوی مراجع قضایی پیگیری کنند.
بابایی با بیان اینکه هزینه بازرسی از محل اخذ عوارض ایمنی در زمان صدور پروانه تأمین خواهد شد، تأکید کرد: فرآیند بررسی و ایمن سازی ساختمان ها پویاست و از سویی دیگر سازمان مدیریت بحران پایش انجام میدهد و تعداد ساختمانها دائماً به روز می شود. درخواست ما این است که پیگیری ایمن سازی توسط مناطق صورت بگیرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه از عوارض میتوان برای اقدامات پیشگیرانه استفاده کرد، گفت: در یک سال اخیر سازمان آتش نشانی با حوادث بزرگی درگیر شده که تمام این حوادث در رسته ۳۳ هزار ساختمان ناایمن بوده است.
وی با اعلام اینکه ما اقدام ویژهای در حوزه تشکیلات شهرداری انجام دادهایم، تأکید کرد: در گذشته HSE در مناطق تشریفاتی بود اما امروز ادارات HSE (ایمنی، سلامت و محیط زیست)به شکل یک ساختار سازمانی در مناطق ایجاد شده است.
در نهایت لایحه اصلاحیه مصوبه توسعه و بهبود خدمات ایمنی و آتشنشانی با حداکثر آراء موافق اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.