جزئیات پروندههای کلاهبرداری رمزارزها در ایران
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: ماهانه ۵۰۰ فقره پرونده در خصوص رمزارزها به دادسرای جرایم رایانهای ارجاع میشود.
به گزارش شرق ؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: ماهانه ۵۰۰ فقره پرونده در خصوص رمزارزها به دادسرای جرایم رایانهای ارجاع میشود.
نیکوکار در خصوص رمزارزها گفت: بحث استخراج رمزارزها را داشتیم و در این خصوص جلسهای با توانیر داشتیم. در ایام تعطیلی بحث ناترازی برق را نیز داشتیم.
وی ادامه داد: از سال ۲۰۰۹ بیت کویین تولید و عرضه شد. انتظار این بود بانک مرکزی مداخله میکرد ولی بیتفاوت ماند. تا اینکه در سال ۱۴۰۲ قانون بانک مرکزی، یکسری الزاماتی را برای تعیین تکلیف رمزارزها مشخص کرد. انتظار این بود بانک مرکزی از دهه ۹۰ در حوزه تولید واستخراج و عرضه رمرزارزها مداخله میکرد ولی ورود دیر هنگامی داشت و به نظر میرسد بطور خاص در این حوزه قانونی نداریم.
وی گفت: ۵۰۰ فقره پرونده ماهانه در خصوص رمزارزها به دادسرای جرایم رایانهای ارجاع میشود و ۵۶ هزارنفرشاکی پروندههای مربوط به رمرزارزها است. ۱۲ پرونده کثیرالشاکی در این زمینه داریم که در یکی از پروندهها ۲۰ هزار شاکی دارد. حدود ۹۶ هزار پیامک در خصوص رمرزارزها ارسال کردیم.
به گفته او در حوزه استخراج رمزارزها در شهر تهران ۱۱ پرونده و در شهرستانهای استان تهران ۱۵۶ پرونده داریم.