|

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران کشور برای بررسی وضعیت جوی

به دنبال ورود جبهه هوای سرد و کاهش شدید دما در بخش‌های گسترده‌ای از کشور، جلسه ستاد مدیریت بحران کشور به ریاست وزیر کشور و با حضور مقامات ارشد سازمان‌های مرتبط تشکیل شد. این نشست با هدف بررسی وضعیت جوی، هماهنگی اقدامات لازم و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای مقابله با پیامدهای احتمالی سرما و یخبندان برگزار شد.

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران کشور برای بررسی وضعیت جوی

به گزارش شرق، در این جلسه که با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، رئیس جمعیت هلال احمر، معاونان وزرای نفت، نیرو، راه و شهرسازی و سایر مسئولان مرتبط برگزار شد، موضوع آمادگی کامل مدیریت بحران در ۲۲ استان کشور که بیشترین تأثیر را از موج سرمای اخیر خواهند پذیرفت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش‌های ارائه شده، تمرکز این جلسه بر اقدامات پیشگیرانه و افزایش سطح آمادگی استان‌های در معرض خطر بوده است. در همین راستا، تصمیمات مهمی در خصوص مدیریت مصرف انرژی، تأمین سوخت مناطق سردسیر، آمادگی تجهیزات راهداری، تأمین امکانات امدادی و افزایش سطح آماده‌باش نیروهای امدادی و خدماتی اتخاذ شد.

طبق تأکید مقامات حاضر در این نشست، هماهنگی میان سازمان‌های امدادی و خدمات‌رسان از جمله هلال احمر، وزارت نیرو، وزارت نفت و راهداری، برای پیشگیری از بحران‌های احتمالی و کاهش آسیب‌های ناشی از یخبندان و برف سنگین، از اولویت‌های اصلی این جلسه بود. همچنین بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به مردم درباره شرایط جوی و هشدارهای لازم برای سفرهای زمستانی و مدیریت مصرف انرژی تأکید شد.

وزیر کشور ضمن تأکید بر آمادگی تمامی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، از استانداران و مدیران استانی خواست تا بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، اقدامات پیشگیرانه لازم را اجرا کرده و برای هرگونه شرایط اضطراری آماده باشند. وی همچنین بر لزوم همکاری مردم در رعایت نکات ایمنی، صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق، و توجه به هشدارهای هواشناسی تأکید کرد.

این جلسه در شرایطی برگزار شد که گزارش‌های سازمان هواشناسی از ورود یک جبهه هوای بسیار سرد و احتمال بارش‌های سنگین برف، یخبندان شدید و کاهش دمای کم‌سابقه در مناطق مختلف کشور حکایت دارد. بر همین اساس، تمامی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند تا در صورت وقوع شرایط بحرانی، به سرعت وارد عمل شوند.