|

209 مصدوم چهارشنبه سوری

از اول تا بیستم اسفندماه 209 نفر در حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری در کشور مصدوم‌ شده‌اند که از این تعداد متاسفانه سه نفر به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داده‌اند.

209 مصدوم چهارشنبه سوری

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به مصدوم شدن ۲۰۹ نفر در حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری گفت: ۱۳ درصد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری امسال عابرین پیاده بوده‌اند.

بابک یکتاپرست  درباره آمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: از اول تا بیستم اسفندماه 209 نفر در حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری در کشور مصدوم‌ شده‌اند که از این تعداد متاسفانه سه نفر به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: 23 نفر از مصدومان دچار قطع عضو، 32 نفر دچار آسیب از ناحیه چشم و 102 نفر نیز دچار سوختگی شده‌اند.

یکتاپرست با بیان این‌که 198 نفر از مصدومین آقا و 11 نفر خانم بوده‌اند، افزود: دو نفر از فوتی‌ها مرد و یک نفر از آن‌ها زن بوده است.

وی با بیان این‌که 34 نفر از مصدومان همچنان در مراکز درمانی بستری هستند، تصریح کرد: 163 نفر درمان و از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اعلام این‌که آذربایجان شرقی و تهران به ترتیب با 56 و 34 نفر مصدوم در صدر جدول مصدومیت‌های حوادث چهارشنبه‌سوری قرار دارند، گفت: استان‌های آذربایجان غربی، قزوین، مرکزی، خراسان رضوی و البرز نیز در رتبه‌های بعدی از نظر فراوانی مصدومان قرار دارند.

وی با اشاره به این‌که 13 درصد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری امسال عابرین پیاده بوده‌اند، بیان کرد: 86 درصد از مصدومان این حوادث، تولیدکننده یا استفاده‌کننده از مواد محترقه بوده‌اند و یک درصد از آن‌ها نیز از میان پرسنل امدادی بوده‌اند.

منبع: تسنیم