|

صادقی:

تهران نیاز به تغییر فوری دارد؛ نارضایتی مردم دیگر قابل تحمل نیست

احمد صادقی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به چالش‌های بی‌پایان و نارضایتی‌های مردم از مدیریت شهری، گفت: «ما باید توجه بیشتری به مشکلات مردم تهران داشته باشیم و برای رفع نارضایتی‌های آن‌ها اقدامات مؤثری انجام دهیم. با وجود تلاش‌های فراوان در سال‌های گذشته، همچنان شاهد نارضایتی‌های شهروندان هستیم که ناشی از جنبه‌های مختلف مدیریت شهری است.»

تهران نیاز به تغییر فوری دارد؛ نارضایتی مردم دیگر قابل تحمل نیست
نورا حسینی خبرنگار گروه جامعه روزنامه شرق

به گزارش گروه رسانه ای شرق، صادقی به مشکلاتی همچون ترافیک، کاهش بهره‌وری حمل و نقل عمومی و اختلال در زندگی روزمره مردم اشاره کرد و افزود: «این مسائل موجب کاهش اعتماد عمومی و تأثیر منفی بر شفافیت مالی و تصمیم‌گیری‌ها شده است. نبود اطلاعات شفاف در برخی بخش‌ها، سوالات و ابهامات زیادی در ذهن مردم ایجاد کرده است.»

وی همچنین به چالش‌های نظافت شهری و مدیریت پسماند اشاره کرد و گفت: «دفع نادرست زباله و نظافت شهری، به یکی از چالش‌های اساسی تبدیل شده که باعث کاهش رضایت عمومی و افت کیفیت زندگی می‌شود.»

صادقی در ادامه بر لزوم تقویت عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه خدمات شهری تأکید کرد و گفت: «راهکارهای حیاتی برای توسعه پایدار و عدالت‌محور باید در برنامه‌های مدیریت شهری لحاظ شود. این برنامه‌ها باید شامل توسعه زیرساخت‌ها، ارتقاء مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌ها، حفاظت از محیط زیست و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های سبز برای کاهش آلودگی زیست‌محیطی باشد.»

وی همچنین با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان سال «سرمایه‌گذاری در تولید» توسط مقام معظم رهبری، گفت: «این فرصت بی‌نظیر برای شهر تهران فراهم می‌آورد تا در زمینه‌های زیرساختی، فناوری‌های نوین و بهبود کارآمدی شهری سرمایه‌گذاری بیشتری انجام شود.»

در پایان، صادقی از شهردار تهران خواست که در این سال پایانی دوره شورا با ارائه برنامه‌های نوآورانه و تلاش مضاعف، پاسخگویی مناسبی به نیازهای مردم تهران داشته باشد.