جانشین فرمانده انتظامی فارس خبر داد
پایان کار گروگانگیران در شیراز

به گزارش گروه رسانه ای شرق جانشین فرمانده انتظامی استان فارس گفت: با حضور به موقع پلیس، زنجیر از دست و پای گروگان ۳۷ ساله باز و وی صحیح و سالم به آغوش خانواده بازگشت.
سردار یوسف ملکزاده امروز، هفتم اردیبهشت گفت: در پی وقوع یک فقره گروگانگیری در بیست و چهارم اسفندماه سال گذشته در شهرستان پارسیان از توابع استان هرمزگان و متواری شدن گروگان گیران به سمت شیراز، موضوع در دستور کار پلیس فارس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی استان فارس تحقیقات خود را در این زمینه آغاز و با همکاری یک تیم از کارکنان انتظامی شهرستان پارسیان، با اقدامات فنی و تخصصی محل اختفای گروگانگیران را در منزلی در یکی از محلههای شهر شیراز، شناسایی کردند.
ملکزاده ادامه داد: کارآگاهان پس از هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و در عملیاتی ضربتی موفق شدند، سه نفر متهم را دستگیر و فرد گروگان گرفته شده که با زنجیر دست و پایش بسته شده بود را صحیح و سالم آزاد کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز اطلاعرسانی پلیس فارس، جانشین انتظامی استان فارس با بیان اینکه متهمان علت و انگیزه خود از گروگانگیری را اختلافات مالی عنوان کردند، گفت: گروگان گیران ۲۲ ،۲۱ و ۲۹ ساله برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.