دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی:
عکسهای پروفایل کارمندان دولت باید با پوشش اسلامی باشد
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی به تشریح وظایف و برنامههای این ستاد پرداخت و از ایجاد مرکز ملی کیفیت بهعنوان طرح پایلوت کشوری در مشهد و طراحی نرمافزار نظارت بر ادارات و آموزش هزار نفری مردم خبر داد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی به تشریح وظایف و برنامههای این ستاد پرداخت و از ایجاد مرکز ملی کیفیت بهعنوان طرح پایلوت کشوری در مشهد و طراحی نرمافزار نظارت بر ادارات و آموزش هزار نفری مردم خبر داد.
مهدی رضایی در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به برخی شاخصهای حجاب و عفاف سازمانی بیان کرد: برخی محلهای سازمانی در بلندمدت باعث بهوجودآمدن مفسده میشود. بر اساس این هم یکی از شاخصهای قرارگاه ۲۱ تیر استفادهنکردن از بانوان در محلهای سازمانی ویژه آقایان و برعکس یا استفادهنکردن از منشی زن برای مردان یا مسئله عکس پروفایلها در فضای مجازی بود. در حوزه تفکیک اتاقهای زنان و مردان در ادارات، بسیاری از ادارات و سازمانها در همان سال ۱۴۰۰ و پیش از بازرسیهای تیرماه ۱۴۰۱ این کار را انجام دادند، خیلیها هم در حین بازرسیها نسبت به جداسازی اتاق آقایان و بانوان اقدام کردند و برخی هم هنوز ادامه دارد و در حال انجام تفکیک اتاقها هستند. درباره عکس پروفایل هم که خبرساز شد، مسئله این است که مثلا یک آقا با یک خانم همکار است و زمانی که بر اساس تعاملات کاری خود، در فضای مجازی با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند، عکسهای پروفایل برخی افراد به گونه دیگری است که خوب نیست. بر اساس این اعلام کردیم کارمندان دولت باید عکس پروفایل با پوشش اسلامی در فضای مجازی داشته باشند.
او در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چنانچه کارمندی این موارد مانند عکس پروفایل را رعایت نکند، چه اتفاقی برایش میافتد؟ خاطرنشان کرد: اگر کارمند مربوطه موارد اعلامشده را رعایت نکند، به کمیته انضباط کار معرفی میشود و در آن کمیته برایش تصمیمگیری خواهد شد. در آنجا میتواند در قالب پروندهای با عنوان تخطی از قانون، حتی اخراج هم اجرائی شود. چنانچه مدیر یک دستگاه هم مواردی را که از سوی بازرسان ستاد در قالب نامه محرمانه برایش ارسال شده، پیگیری نکند، به استانداری معرفی خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی در پاسخ به سؤالی درباره عملکرد این ستاد در حوزه فضای مجازی گفت: برخی خبرسازیهای این موضوع به ستاد امر به معروف و نهی از منکر مربوط نمیشود و تشکلهای مردمی هستند که مطالبی را در فضای خبری عنوان میکنند. اقدامات این افراد مورد تأیید ستاد امر به معروف نیست. نظارت ما در حوزه فضای مجازی صرفا به موارد اخلاقی مربوط میشود؛ آنهم نه به صورت برخوردهای سلبی، بلکه در ابتدا از افراد دعوت میکنیم و آنها را «امر به معروف» میکنیم و درصورتیکه پس از صحبت و تعهد هم اقدامات خود را اصلاح نکردند، آنها را به دادسرای فضای مجازی ارجاع میدهیم.