حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس :
اگر بلد نیستید با معترضان حرف بزنید، سخنی نگویید؛ مگر مجبور به حرفزدن هستید؟
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: عدهای بدون درک مناسب از شرایط موجود چه تعمدا و چه سهوا، به ادامه اعتراضات کمک کرده و با موضعگیری تند بیاساس به جای دعوت مردم به آرامش به اغتشاشگران کمک میکنند.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: عدهای بدون درک مناسب از شرایط موجود چه تعمدا و چه سهوا، به ادامه اعتراضات کمک کرده و با موضعگیری تند بیاساس به جای دعوت مردم به آرامش به اغتشاشگران کمک میکنند. شهریار حیدری در گفتوگو با ایسنا در واکنش به برخی موضعگیریها در شرایط فعلی اظهار کرد: در شرایطی که اوضاع کشور به سمت ناامنی میرود، هر حرفی میتواند به امنیت یا بیثباتی کشور کمک کند؛ اینها موضوعاتی است که تحت عنوان «زبان کارشناسی» مطرح میشود. او ادامه داد: عدهای اظهاراتشان کارشناسی و متناسب با شرایط کشور نیست؛ آنها با حرفهایشان به ادامه ماجرا کمک میکنند. برخی از آنها منافع شخصی خود را به منافع نظام، کشور، انقلاب و ملت ترجیح داده و حرفهایی میزنند که بیشتر برای خودشان مصرف داشته و سخنانشان از جنس تحریک احساسات و تهدید مردم است. این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «این اعتراضات پیامی به مسئولان دارد»، گفت: بهعنوان یک کارشناس مسائل امنیتی معتقدم که اعتراض بسیاری از مردم به وضعیت موجود از نظر بیکاری، تورم، اشتغال و رفتار مدیران است. آنها مخالف اصل نظام نیستند؛ بلکه عملکرد ضعیف دولتهای مختلف از گذشته تاکنون باعث اعتراض آنها شده است. او توضیح داد: وقتی به وضعیت مردم، معیشت و اشتغال و تورم و مشخصا شرایط جوانان توجه نمیشود، مردم هم اعتراضشان را در خیابان بیان میکنند. حیدری با بیان اینکه باید اعتراضات را به دقت مورد ارزیابی قرار داد، گفت: یکسری جریانات در قالب اعتراض، اغتشاش را دنبال میکنند؛ بنابراین باید مردم و معترضان صف خود را از آنها جدا کنند؛ چون اغتشاشگران به زیرساختها و امنیت مردم و کشور لطمه میزنند که به صلاح مردم، نظام و کشور نیست.
نماینده قصر شیرین و سرپلذهاب در مجلس اضافه کرد: از طرفی دیگر اصلا برخی از موضعگیریها کارشناسی نیست؛ این موضعگیریها نهتنها کمکی به وضعیت موجود نمیکند؛ بلکه به شرایط فعلی دامن میزند؛ این افراد یا بلد نیستند با معترضان حرف بزنند که خب حرف نزنند؛ مگر مجبورند که سخنی بگویند؛ یا اینکه فکر میکنند با تحریک احساسات مردم، به امنیت کشور کمک میکنند که اینطور نیست. حالت دیگر اینکه آنها تعمدا مردم را تحریک کرده تا به بهانه دفاع از نظام و انقلاب، کمکی به وضعیت موجود کنند. حیدری در ادامه با یادآوری مصاحبه تلویزیونیاش با یک نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: در این گفتوگوی تلویزیونی بنده از لزوم توجه به مردم و حفظ امنیت سخن گفتم؛ اما ایشان همه را اراذل و اوباش خواند؛ این جنس حرفها، دلسوزی برای نظام و انقلاب و کشور نیست و بیشتر در راستای منافع دشمن بیان میشود. این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید مجدد بر اینکه «باید صف معترضان را از اغتشاشگران جدا کرد»، گفت: در شرایط فعلی بسیاری از مسئولان و مقامات تذکر داده و از سر کارشناسی و دلسوزی به مردم توصیه کردهاند که صف خود را از معاندان جدا کنند که باید به آنها گوش داد؛ اسرائیل و آمریکا و جریانات اپوزیسیون بیکار ننشسته و به دنبال سوءاستفاده از این شرایط هستند. طبیعتا نیروهای امنیتی هم باید حافظ امنیت باشند؛ زیرا در هر کشوری، اگر امنیت به خطر بیفتد، برای حفظ آن همه نوع تلاش صورت میگیرد. او ادامه داد: در همین وضعیت، عدهای بدون درک مناسب از شرایط موجود چه تعمدا و چه سهوا به ادامه اغتشاشات کمک میکنند؛ آنها با موضعگیریهای تند بیاساس به جای دعوت مردم به آرامش و جداکردن صف معترضان از مخالفان نظام، به اغتشاشگران کمک میکنند. وقتی مردم را تهدید میکنید، آنها از ترس آسیب واردشدن به خود، میخواهند شرایط ادامه پیدا کند تا در سایه آن، آسیبی به آنها وارد نشود.