|

آقای سجادی! شأن استقلال را خدشه‌دار نکنید

اتفاقات ناخوشایند و زننده اولین تمرین استقلال، حکایت از حضور چماقدار به جای بازیکن مطرح در این باشگاه مردمی و ریشه‌دار و پرافتخار دارد و این سوءمدیریت‌هاست که در چندسال اخیر سد راه موفقیت باشگاهی شده است که کماکان پرافتخارترین تیم ایرانی قاره کهن است و صد البته در این سوءمدیریت‌ها، وزرای ورزش نقشی انکارناپذیر دارند.

 عبدالله دارابی: اتفاقات ناخوشایند و زننده اولین تمرین استقلال، حکایت از حضور چماقدار به جای بازیکن مطرح در این باشگاه مردمی و ریشه‌دار و پرافتخار دارد و این سوءمدیریت‌هاست که در چندسال اخیر سد راه موفقیت باشگاهی شده است که کماکان پرافتخارترین تیم ایرانی قاره کهن است و صد البته در این سوءمدیریت‌ها، وزرای ورزش نقشی انکارناپذیر دارند.

در رخداد تلخ و مذموم اخیر دو فرضیه به طور جدی مطرح است:

۱- نقش تیم مدیریتی که با وجود ناتوانی و ناکارآمدی در انجام وظایف ابتدایی خویش، نقش‌آفرینی بارزی در حذف قهرمان لیگ برتر ایران از رقابت‌های آسیایی، افسارگسیختگی مالی باشگاه و آنچه تضییع اموال عمومی عنوان شد و انفعال در مقابله با بروز آن داشت و به دنبال محکم‌کردن جایگاه خود با وجود فقدان شایستگی است و متأسفانه در این مسیر بی‌توجهی وزیر ورزش را که خود خاک‌خورده میدان‌های ورزشی است نیز همراه دارد!

۲- جریانی که گفته می‌شود قصد زمین‌زدن مدیریت و مربی جدید را به جهت ورود خود دارد!

هرچند هر دو فرضیه محتمل است ولی فرض اول به خاطر جایگاهش، مسئولیت بیشتری در این میان دارد. هیچ‌یک از این دو را نمی‌شود به طور قاطعانه رد کرد اما مورد اول با توجه به برخی تحرکات مدیریت در چند وقت اخیر برای بقا در جایگاه فعلی، نمود بیشتری دارد؛ تحرکاتی که میل شدید کریمی را برای مدیریت در استقلال نشان می‌دهد و در این مسیر به تناقض‌گویی و تخریب دیگران نیز دست یازیده است. کافی است به تناقض ۱۸۰ درجه‌ای مواضعش درباره سا پینتو در دو ماه اخیر نگاهی بیندازید. متأسفانه این میل شدید به مدیریت در استقلال با فقدان شدید توانایی در او همراه است و رفتار و گفتارش در این مدت، مؤیدی بر این ادعاست!  تصاویر پخش‌شده از حادثه مذموم اولین تمرین استقلال، از قرابت مدیریت استقلال با یک فرد سابقه‌دار و بی‌توجهی مدیریت به ترکتازی او و نوچه‌هایش در کمپ مرحوم حجازی حکایت دارد ولی رسانه باشگاه آنان را معلوم‌الحالانی می‌خواند که زین پس از حضورشان در محل تمرین ممانعت به عمل آورده می‌شود (دوگانگی‌ای که هضم آن سخت است!). در این میان وزیر ورزش نیز باید پاسخ‌گو باشد؛ وزیری که به خاطر فشار کنفدراسیون، ظاهرا مالکیت استقلال را به وزارت اقتصاد محول کرده ولی کماکان نفر اول تصمیم‌گیری درباره آن عملا خودش است. آقای سجادی! با استناد به کدام شاخصه‌های مدیریتی، همچنان بر ابقای مدیری که در اتفاقات ناگوار یا بهتر بگوییم افتضاحات فصل اخیر این باشگاه پرهوادار و پرافتخار، نقش بارزی ولو با انفعال ناشی از عدم شایستگی‌اش داشته است، اصرار دارید؟ آقای سجادی! یکی از شعارهای اساسی این دولت مبارزه با فساد است، آیا تضییع اموال عمومی یک باشگاه مردمی مصداقی از فساد هست یا نه؟ آیا مسببان آن شایسته برخوردند یا ارتقای سمت در جایی که اموالش را تضییع کردند؟ آقای سجادی! جناب‌تان که ورزشکار مطرح ملی بوده‌اید، به عنوان یک ورزشکار شخصا چه نمره‌ای به مدیریت فعلی استقلال می‌دهید و چقدر وجود او را برای اعتلای یک باشگاه مطرح، مفید می‌دانید؟ آقای سجادی! ایشان که به عنوان عضو اقتصادی وارد هیئت مدیره استقلال شده‌اند، اکنون با صفر تومان درآمدزایی و انباشت میلیاردها تومان بدهی- که خود نیز در آن سهیم بوده‌اند- با ۱۵ میلیون تومان دارایی قصد ورود به بازار میلیاردی نقل و انتقالات را دارند. نکته‌ای متناقض‌تر از این برای یک مدیر اقتصادی وجود دارد؟ آقادی سجادی! شأن باشگاه بزرگ استقلال را شما که متولی امروزش هستید، باید رعایت کنید و پاس بدارید که البته در عمل خلاف آن مشاهده می‌شود و این یا ناشی از ضعف شناخت و مدیریت شماست یا یادآوری شائبه جانبداری‌تان از تیمی خاص! آقای سجادی! تغییر فوری مدیریت استقلال و انتخاب فردی شایسته و کاردان، می‌تواند عوامل و اسباب هر دو فرضیه مطرح‌شده فوق را مضمحل کند و استقلال را از مسیر خطرناکی که سال‌هاست به انزوایش می‌کشاند، نجات دهد. آیا گوش شنوایی خواهد بود؟