با هدف بهبود کیفیت درمان کودکان مبتلا به سرطان چشم (رتینوبلاستوما) انجام شد
امضای تفاهمنامه محک با سازمانهای تخصصی فعال در حوزه چشم
با هدف بهبود خدمات درمانی به کودکان مبتلا به سرطان چشم (رتینوبلاستوما) تفاهمنامهای میان محک و مؤسسه پیشگیری از نابینایی (مپینا) و پژوهشکده چشم و علوم بینایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منعقد شد. دکتر آراسب احمدیان، مدیرعامل مؤسسه خیریه محک، با بیان آنکه محک همواره خود را متعهد به گسترش فعالیتهای پایدار و حمایت همهجانبه از کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای آنها میداند، گفت: «یکی از مهمترین فعالیتهای محک برای ایفای این تعهد، کوششی وسیع در حوزه تحقیقات است.
شرق: با هدف بهبود خدمات درمانی به کودکان مبتلا به سرطان چشم (رتینوبلاستوما) تفاهمنامهای میان محک و مؤسسه پیشگیری از نابینایی (مپینا) و پژوهشکده چشم و علوم بینایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منعقد شد. دکتر آراسب احمدیان، مدیرعامل مؤسسه خیریه محک، با بیان آنکه محک همواره خود را متعهد به گسترش فعالیتهای پایدار و حمایت همهجانبه از کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای آنها میداند، گفت: «یکی از مهمترین فعالیتهای محک برای ایفای این تعهد، کوششی وسیع در حوزه تحقیقات است. براساساین مرکز تحقیقات خون و سرطان محک از همان ابتدای فعالیت بیمارستان فوقتخصصی کودکان مبتلا به سرطان محک با ظرفیتی محدود فعالیتش را آغاز کرد. این مرکز در آبانماه سال ۱۳۹۷ با افزایش ظرفیت و توانمندیهای خود در زمینه خون و سرطان توانست خود را بهعنوان تنها مرکز تحقیقاتی فعال در حوزه اختصاصی سرطان کودک معرفی کرده و موفق به اخذ موافقت اصولی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شود».
احمدیان افزود: «از سال 1402 دوره جدید فعالیتهای مرکز تحقیقات خون و سرطان محک با نظارت مستقیم انجمن خون و سرطان کودکان بهعنوان بزرگترین پشتوانه علمی و پژوهشی در زمینه سرطانهای کودکان، آغاز شده است. این اقدام به همراه استفاده از ظرفیتهای مراکز علمی و تخصصی سطح کشور، منجر به افزایش چشمگیر بار علمی و فعالیتهای پژوهشی شده است». مدیرعامل محک انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک سهساله با مؤسسه پیشگیری از نابینایی (مپینا) و پژوهشکده چشم و علوم بینایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را ازجمله دستاوردهای اخیر این مرکز دانست و گفت: «با توجه به اینکه تومورهای چشمی یا رتینوبلاستوما یکی از سرطانهای شایع در کودکان است، محک تصمیم گرفت با طرفین این تفاهمنامه پروژه مشترکی با هدف مطالعات دارویی، پیشبالینی و مبتنی بر هوش مصنوعی انجام دهد. همکاری در برگزاری سمینارها و همایشهای مشترک از دیگر مفاد این تفاهمنامه است». مدیرعامل محک در پایان گفت: «مرکز تحقیقات محک، فعالیتهای پژوهشی خود را بهصورت مستقل و در همکاری با مؤسسات و سازمانهای مشابه، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی ملی و بینالمللی انجام میدهد؛ براساساین، این تفاهمنامه تحقیقاتی مشترک را منعقد کرده است تا در زمینه توانمندسازی حوزه سلامت و حل مشکلات و معضلات علمی-تحقیقاتی با یکدیگر همراهی کنند». در این مراسم دکتر محمد فراموش، فوقتخصص انکولوژی اطفال و رئیس مرکز تحقیقات محک، ابراز امیدواری کرد که با اجرای پروژههای مشترک بین محک و مپینا بهویژه در موضوع بیماری رتینوبلاستوما دریچههای جدیدی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان باز شود.
خط زیر صرفا در سایت و لینکدین محک منتشر میشود
مؤسسه خیریه محک ضمن ادای احترام و قدردانی از همکاران خود در این همکاری مشترک و همه محققان و پژوهشگرانی که در همه حوزهها اقدام به تولید علم میکنند، میکوشد همه گامهایی را که با بهرهمندی از دانش محققان و متخصصان برمیدارد، به ارائه خدمات بهتر به کودکان مبتلا به سرطان تبدیل کند و آیندهسازان سرزمینمان را در ساختن جامعهای مطلوبتر و جهانی زیباتر همراهی کند.