|

در چهارمین جلسه دادگاه اعضای سازمان منافقین مطرح شد

از شب خونین در سرچشمه تا خانه‌های تیمی

‌چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، دیروز در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری و با حضور غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به‌صورت علنی برگزار شد.

از شب خونین در سرچشمه تا خانه‌های تیمی

‌چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، دیروز در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری و با حضور غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به‌صورت علنی برگزار شد. در این جلسه دادگاه دختر شهید غلامعلی حاجی‌هاشم، همسر شهید حجت‌الاسلام سید‌احمد آقامیری، خواهر شهید زینب کمایی، برادر شهید موسی علیزاده، همسر شهید مهدی ابراهیمی، جانباز محمدمهدی چیذری و خواهر و برادر شهید سید‌رسول موسوی ابربکوه حضور داشتند. حجت‌الاسلام دهقانی، رئیس دادگاه با اعلام آغاز ادامه روند رسیدگی به پرونده منافقین، دادگاه را رسمی اعلام کرده و از نماینده دادستان خواست برای قرائت کیفرخواست در جایگاه حضور یابد. نماینده دادستان پیش از شروع قرائت کیفرخواست متهمان اظهار کرد: گروهک تروریستی منافقین پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۲۸ ماه مشغول جمع‌آوری سلاح بوده است. این گروهک ادعا می‌کرد که مبارزه با امپریالیسم نیاز به اسلحه و شاخه نظامی دارد. اما این گروهک در ابتدای سال ۶۰ در خیابان رژه می‌رفت و با مردم در خیابان درگیر می‌شد. او گفت: این شاخه نظامی باعث توهم منافقین شد و گمان می‌کرد با چند حرکت سریع می‌تواند قدرت را دست بگیرد. این توهم باعث شورش مسلحانه تروریستی‌ها در ۳۰ خرداد بود که در آن منافقین یک جنایت بزرگ را رقم زد.

اسناد  اطلاعاتی آمریکا در مورد  جنایت  منافقین  چه  می‌گوید؟

نماینده دادستان ادامه داد: گروهک تروریستی منافقین در ۳۰ خرداد ۶۰ مدعی بود که در واکنش به درگیری با نظام مسلح شده است. این ادعا در حالی مطرح شده بود که منافقین ۲۸ ماه بعد از پیروزی انقلاب در حال جمع‌آوری سلاح بوده است. او بیان کرد: اما در اسناد اطلاعاتی آمریکا آمده است که حکومت ایران در مقابل جنایت منافقین تا مدت‌ها عکس‌العمل نداشته و تنها ناظر جنایت بودند. جنایت‌های سازماندهی‌شده منافقین باعث شد تا دستگاه قضائی و نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی با منافقین برخورد قانونی کنند.

روایتی   ناگفته   از  شب   خونین  در  سرچشمه

نماینده دادستان پیش از آغاز قرائت کیفرخواست متهمان گفت: مسعود رجوی قبل از ۳۰ خرداد و ورود به فاز نظامی سفری به پاریس داشته و با مسئولان سرویس اطلاعات فرانسه (عامل نیابتی سازمان سیا) در پاریس دیدار داشته است. پس از این دیدار دفتر حزب جمهوری اسلامی را منفجر کردند. او ادامه داد: مأموریت توجیه کلاهی به موسی خیابانی سپرده شده بود. رجوی پس از این جنایت همراه بنی‌صدر دوباره به فرانسه متواری شد. نماینده دادستان افزود: پس از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام (ره)، کشور‌های مدعی حقوق بشر این جنایت را محکوم نکردند! او گفت: رجوی در دیدار با ژنرال حبوش، رئیس سرویس اطلاعات عراق (استخبارات) فاش کرد که منافقین نه‌تنها ساختمان حزب جمهوری اسلامی را منفجر کرده بلکه مسئولیت انفجار دفتر نخست‌وزیری نیز با او بوده است. نماینده دادستان در ادامه با بیان اینکه در پنجم مهر ۱۳۶۰ منافقین شاخه پاره‌وقت نظامی خود را دوباره به خیابان آوردند، گفت: در این روز منافقین به‌صورت علنی سلاح به خیابان آورده و هر کسی را که سد راهشان بود، به شهادت رساندند. در این روز تلخ از کودک سه‌ساله تا پیرمردی ۹۰‌ساله شهید شدند. او افزود: نکته جالب آنکه اسناد و تصاویر این جنایت از شبکه تروریستی منافقین نیز پخش شده است. مسعود رجوی سرکرده منافقین درباره این جنایت گفته است که اول مردم را در میدان شهدا تشویق کردیم با ما همراه شوند اما مشاهده کردیم که تعادل به هم ریخته و مردم حاضر به همکاری نشدند. نماینده دادستان با بیان اینکه رجوی اعتراف کرده است که به دلیل اینکه مردم به میلشیای نفاق بی‌توجهی کردند، گروهک به سمت مردم عادی و کسبه آتش گشود! افزود: پس از جنایت پنجم مهر ۶۰ برخی از اعضای منافقین از کشور فراری داده و برخی دیگر در هسته‌های عملیاتی و تروریستی در خانه‌های تیمی مخفی شدند. او بیان کرد: بخشی از گروهک که در داخل کشور پنهان شده بود، توسط رجوی آموزش دوباره دید؛ رجوی از پاریس به این افراد آموزش ترور و بمب‌گذاری می‌داد. رجوی کتابچه‌های ترور را از پاریس به تهران می‌فرستاد.

روایتی ناگفته از چهار  ضربه اطلاعات سپاه به خانه‌های تیمی منافقین

نماینده دادستان با تشریح اینکه چهار ضربه اطلاعاتی سازمان اطلاعات سپاه به هسته‌های تروریستی در سال‌های ۶۱ و ۶۲ و متلاشی‌شدن باند‌های ترور باعث به‌هم‌ریختگی گروهک منافقین شد، گفت: پس از زیر ضربه رفتن خانه‌های تیمی منافقین، این گروهک متوهم برای ایجاد وحشت عملیات مهندسی معکوس را راه انداخت. او تصریح کرد: منافقین گمان می‌کرد که مردم عادی و کسبه خانه‌های تیمی را لو داده‌اند؛ از این رو مردم را ربوده و در مکان‌های پنهان شکنجه و سپس شهید می‌کرد.

تاخت‌زدن خون مردم با نفت!

نماینده دادستان بیان کرد: پس از آنکه رجوی گروهک تروریستی منافقین را به عراق برد، منافقین با همکاری سازمان استخبارات عراق از مرز عبور کرده و برای عملیات تروریستی شهری وارد ایران می‌شدند. او افزود: در آن زمان رجوی معتقد بود که عملیات مرزی برای منافقین ارزش افزوده نداشته و برای باقی‌ماندن نام سازمان مجاهدین خلق لازم است که ترور‌های بزرگ انجام شود. منافقین از ستاد داخله خود خواسته بود با عملیات‌های راهگشا دست به ترور مردم در شهر‌ها بزنند. منافقین این اقدامات را به نیابت رژیم بعث انجام داده و به‌جای آن تضمین ماندن در عراق و گرفتن پنج‌میلیون بشکه نفت را گرفته بود! منافقین آن زمان خون مردم را با نفت تاخت زده بود.

ماجرای  شنود  منافقین  توسط  سازمان  سیا

نماینده دادستان بیان کرد: در یکی از اسناد اطلاعاتی آمریکا درباره شنود منافقین در پاریس آمده که منافقین به اقدامات تروریستی اعتراف کرده است. او گفت: در این سند آمده است که سازمان سیا در لس‌آنجلس چندین تلفن هماهنگ را شنود کرده که در آن رهبران گروهک تروریستی مجاهدین خلق در فرانسه و آلمان اعلام می‌کردند که اقدامات تروریستی و بمب‌گذاری کار آنها بوده است! در ادامه جلسه دادگاه، خواهر یکی از شهدایی که به دست اعضای گروهک منافقین به شهادت رسیده بود، با اجازه رئیس دادگاه در جایگاه قرار گرفت و درباره نحوه شهادت خواهرش توضیح داد: زینب دانش‌آموز ۱۴ساله‌ای بود که برای نماز جماعت و با اجازه مادرش از منزل خارج شده بود و به دست اعضای گروهک منافقین با چادرش خفه شده بود.