|

انتقاد ممنوع

ایسنا در گزارشی به قیمت سرویس مدارس پرداخته و نوشته است: بنا بر اظهارات سرپرست اداره کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و ادارات آموزش و پرورش با مجموعه‌های مرتبط با سرویس مدارس و پیمانکاران، برای سال تحصیلی پیش‌رو «ممنوع» است.

انتقاد ممنوع

ایسنا در گزارشی به قیمت سرویس مدارس پرداخته و نوشته است: بنا بر اظهارات سرپرست اداره کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و ادارات آموزش و پرورش با مجموعه‌های مرتبط با سرویس مدارس و پیمانکاران، برای سال تحصیلی پیش‌رو «ممنوع» است.

عاطفه‌سادات مدبرنژاد، با بیان اینکه امور مربوط به حمل‌ونقل دانش‌آموزان در سال تحصیلی پیش‌رو مطابق با آیین‌نامه اجرائی حمل‌ونقل دانش‌آموزان مصوب هیئت وزیران در شهریور ۱۴۰۲ است، گفت: برابر ماده ۲۴ آیین‌نامه، هرگونه دخالت مدیران مدارس یا سایر مسئولان و عوامل مدرسه یا ادارات آموزش و پرورش در حوزه حمل‌ونقل، خارج از موارد تعیین‌شده در آیین‌نامه است لذا انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و مجموعه‌های تابعه با پیمانکاران ممنوع شده است.

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به عنوان مرجع صدور مجوز فعالیت، اموری چون صدور گواهی صلاحیت برای متقاضیان حمل‌ونقل دانش‌آموزی، اخذ مصوبه بهای خدمات حمل‌ونقل از شورای شهر و روستا، بررسی عملکرد پیمانکاران، برآورد ناوگان مورد نیاز، بررسی قراردادها، رسیدگی به گزارش تخلفات رانندگان و پیمانکاران و... را بر عهده دارند، افزود: برابر با ماده ۲۵ آیین‌نامه، نظارت عالی بر خدمات ارائه‌شده در حمل‌ونقل دانش‌آموز در شهرستان‌ها بر عهده شورای هماهنگی ترافیک شهرستان و در مرکز استان بر عهده شورای هماهنگی ترافیک استان است.

سرپرست اداره کل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه براساس ماده ۲۷ آیین‌نامه و اعلام دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور، اولیای دانش‌آموزانی که می‌خواهند از خدمات سرویس حمل‌ونقل دانش‌آموزی استفاده کنند باید درخواست خود را تا اول تیرماه در سامانه پایش ناوگان دانش‌آموزی (سپند) که توسط اتحادیه‌های تابعه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به آدرس https://irtusepand.ir 

طراحی شده، ثبت کنند، ادامه داد: آیین‌نامه حمل‌ونقل دانش‌آموزان و آدرس سامانه به همه استان‌ها ابلاغ شده و مدیران مدارس موظف‌اند آدرس سامانه را جهت ثبت درخواست به اطلاع اولیای مدرسه خود برسانند.

مدبرنژاد با بیان اینکه در تعیین نوع و رنگ لباس فرم دانش‌آموز و نحوه تهیه، مدارس مکلف به رعایت ماده ۸۵ آیین‌نامه اجرائی مدارس هستند، گفت: در دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر لباس دانش‌آموزی بر این مهم تأکید شده، در واقع انتخاب نوع و رنگ لباس دانش‌آموزان با مشارکت شورای دانش‌آموزی، بر عهده شورای مدرسه و برنامه‌ریزی و اقدام برای تهیه آن با هماهنگی شورای مدرسه، بر عهده انجمن اولیا و مربیان مدرسه خواهد بود.

وی با بیان اینکه به منظور عدم تحمیل هزینه‌های اضافی بر خانواده‌ها، دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌های سالم و قابل استفاده سال‌های قبل استفاده کنند، عنوان کرد: ادارات کل آموزش و پرورش مکلف‌اند نرخ مصوب را از طریق مراجع مربوطه دریافت و به اطلاع والدین برسانند.