|

شلیک ۹ موشک از غزه به دو شهرک یهودی‌نشین

گزارش شده است در پی اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و حمله به مسجدالاقصی، مقاومت در نوار غزه چند موشک به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد.

شلیک ۹ موشک از غزه به دو شهرک یهودی‌نشین

به گزارش شبکه شرق و به نقل از رویترز، تعداد حداقل ۹ راکت از غزه به سوی شهرک سدیروت و عسقلان شلیک شده است که دستکم یکی از آنها از سامانه گنبد آهنین گذشته و به سدیروت اصابت کرده است.

 

سایت‌های عبری تصاویر ویدیویی را منتشر کردند که در آنها آتش سوزی مهیبی در یک کارخانه پلاستیک سازی در شهر سدیروت در اثر اصابت موشک به آن رخ داده و یک موشک نیز به منطقه ساحل عسقلان اصابت کرده است.

این سایت‌ها همچنین گزارش دادند، یک شهرک نشین که قصد رفتن به پناهگاه را داشته در اثر خوردن به زمین مصدوم شده است.

پیش از پاسخ مقاومت، پلیس رژیم صهیونیستی به ده‌ها نمازگزار در مسجدالاقصی در بیت‌المقدس واقع در کرانه باختری حمله کرد که بر اثر آن دستکم هفت فلسطینی مجروح شدند.

هلال احمر فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای اسراییلی از رسیدن پزشکان به مسجدالاقصی جلوگیری کرده‌اند و یک زن مسن در حالی که بیرون از مسجد نشسته بود و به سختی نفس می‌کشید، به خبرگزاری رویترز گفت: من روی صندلی نشسته بودم و قرآن می‌خواندم. آنها نارنجک‌های شوکر پرتاب کردند که یکی از آنها به سینه من برخورد کرد.

پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شده پس از آن که تعدادی از "افراد نقابدار" خود را در داخل مسجد حبس کردند، مجبور شده وارد محوطه شود.

گروه‌های فلسطینی حمله به نمازگزاران و آتش‌سوزی در مسجدالاقصی را محکوم کرده و آن را جنایت توصیف کردند. نبیل ابورودینه، سخنگوی محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: «ما به اشغالگران درباره عبور از خطوط قرمز در اماکن مقدس هشدار می‌دهیم که منجر به انفجاری بزرگ می‌شود».

در پاسخ به این جنایت بود که گروه‌های مقاومت در غزه با موشک شهرک‌های صهیونیست نشین سدیروت و عسقلان را هدف قرار دادند و به پست‌های دیده‌بانی نظامیان صهیونیست در نزدیک غزه حمله کردند.

وزارت خارجه عربستان نسبت به یورش شهرک‌نشینان به محوطه‌های مسجد الاقصی ابراز نگرانی کرد.

وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای این اقدامات را که نابودکننده تلاش‌های صلح و نقض اصول بین‌المللی در احترام به مقدسات دینی خواند، محکوم کرد.

ریاض همچنین قاطعانه با این اقدامات خصمانه مخالفت و حمایت کامل خود را از تلاش‌ها برای پایان اشغالگری و رسیدن به راه حل عادلانه و فراگیر برای مساله فلسطین اعلام کرد.

اردن هم که از زمان جنگ ۱۹۶۷ به عنوان نگهبان اماکن مقدس مسیحیان و مسلمانان بیت‌المقدس عمل می‌کند، یورش «وقیحانه» اسرائیل به محوطه مسجدالاقصی را محکوم کرد.

در همین حال، وزارت خارجه مصر نیز خواستار توقف فوری «حمله آشکار» اسرائیل به نمازگزاران الاقصی شد.

مصر با شدیدترین عبارات این اقدام را محکوم کرد و گفت، چنین صحنه‌های کینه توزانه و محکوم شده و تجاوزهای مکرر به اماکن مقدس احساسات کینه توزی را در میان فلسطینی‌ها و جهان اسلام دامن می‌زند.

حماس نیز حمله اخیر را «جنایتی بی‌سابقه» خواند و آن را محکوم کرد و از فلسطینیان در کرانه باختری خواست که «به طور دسته جمعی به مسجدالاقصی برای دفاع از آن بروند».

 

منبع: ایسنا
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها