کاخ سفید:
پیامی با بازدارندگی قوی برای ایران ارسال میکنیم
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در تداوم سیاست واشنگتن مدعی شد که آمریکا پیامی با «بازدارندگی قوی» به ایران ارسال میکند.
به گزارش شبکه شرق، جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در تداوم سیاست واشنگتن در حمایت از اسرائیل و کشتار مردم غزه به تلافی عملیات هفتم اکتبر گروههای مقاومت فلسطین مدعی شد با توجه به نگرانی از تشدید درگیری، آمریکا پیامی با "بازدارندگی قوی" به ایران ارسال میکند.
جان کربی مقام ارشد کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی برابر با ۳۰ اکتبر و هشتم آبان ماه و پس از گذشت ۲۳ روز از آغاز درگیریها میان گروههای مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل و عملیات طوفان الاقصی در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا با تکرار ادعاهای ضدایرانی واشنگتن اعلام کرد: آمریکا در تلاش است تا پیامی با بازدارندگی "قوی" به ایران ارسال کند زیرا نگرانی از گستردهتر شدن درگیریها در منطقه افزایش مییابد.
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی هشدارهای تهران به آمریکا درباره آغاز عملیات نفوذی اسرائیل علیه نوار غزه و حمایت از این رژیم مدعی شد: ما مطمئنا اگر مجبور باشیم برای دفاع از سربازان و تاسیسات خود وارد عمل میشویم. ما ثابت کردیم که برای این کار اقدام و ضربه میزنیم؛ و این پیام قوی ما به ایران است که باید آن را متوجه شود. ما این مسئولیتها را جدی میگیریم.
کربی افزود: ما همچنین منافع امنیت ملی خود را در منطقه بسیار جدی میگیریم، به همین دلیل است که رئیس جمهور بایدن اکنون دو گروه ناو هواپیمابر را به منطقه اعزام کرده است... ما باید مطمئن شویم که این پیام به همه بازیگران، نه فقط ایران، ارسال میشود که منافع امنیت ملی خود را بسیار جدی خواهیم گرفت. ما از نیروهای خود دفاع و این کار را در زمان دلخواه خود انجام میدهیم.
این در حالی است که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با شبکه خبری بلومبرگ اعلام کرد: آمریکا بطور کامل در کنار اسرائیل قرار گرفته در حالی که به ایران توصیه میکند خویشتنداری کند. کاخ سفید به ما پیام میدهد که ما به عنوان آمریکا به دنبال گسترش دامنه جنگ نیستیم و از ایران میخواهیم خویشتنداری کند. در حالیکه خودش خویشتنداری نمیکند و در کنار یک طرف جنگ قرار گرفته است. آنهم در کنار یک رژیم اشغالگر قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: توصیه ما این است که آمریکا منصفانه برخورد کند. قرار گرفتن در کنار یک طرف جنگ آنهم طرف اشغالگر حمایت عملی از کشته شدن هفت هزار و ۳۰۰ زن و کودک و غیرنظامی فلسطینی است، این امر اعتبار آمریکا را نه تنها در منطقه بلکه در جهان با چالش جدی مواجه کرده است. جمهوری اسلامی ایران همواره نقش سازنده در منطقه ایفا کرده است. ما معتقدیم راهکار، تداوم جنگ نیست بلکه تمرکز بر راه حل سیاسی است.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای رایزنیهای بین المللی درباره اوضاع فلسطین و منطقه به نیویورک سفر کرده بود، روز پنحشنبه به وقت محلی برابر با ۲۶ اکتبر ۲۰۲۳ و ۴ آبان ماه جاری در نشست فوق العاده مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره فلسطین که منجر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی در روز بعد با اکثریت آرا برای برقراری آتش بس در غزه شد، گفت: نسبت به پیامدهای غیرقابل کنترل حمایتهای نامحدود مالی، تسلیحاتی و عملیاتی کاخ سفید از رژیم تل آویو که منجر به گسترش شدت بمباران غیرنظامیان و زنان و کودکان فلسطین در غزه و کرایه باختری شده است، قویا هشدار میدهیم.