پیشرفت قابل قبول طرح انسداد در مرزهای شمال شرقی کشور
ابراهیم عزیزی گفت: اجرای طرح انسداد دیوار مرزهای مشترک ایران و افغانستان در استان خراسان رضوی از سوی نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور پیشرفت قابل قبولی دارد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ ابراهیم عزیزی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی امروز در حاشیه سفر به تایباد و در بازدید از طرح انسداد دیوار مرزهای ایران و افغانستان گفت: برقراری امنیت پایدار یکی از مهمترین دستاوردهای این طرح بزرگ است که با دانش، تخصص و دقت از سوی نیروهای مهندسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این نقطه از کشور در حال انجام است.
وی اظهار کرد: همه زیرساخت های لازم برای سرعت بخشیدن به انجام مراحل مختلف این طرح ملی در این منطقه فراهم شده است که امید میرود در بازه زمانی از قبل تعیین شده به سرانجام برسد.
عزیزی با اشاره به این که مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه به این طرح نگاه ویژهای دارد، ادامه داد: منابع و اعتبارات لازم برای اجرای هرچه موفقتر طرح انسداد دیوار مرزهای شرقی پیش بینی شده و این یک تکلیف است.
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: هوشمندسازی این طرح نیز در دستور کار قرار گرفته است که خوشبختانه در این راستا اقدامات خوبی به ثمر نشسته است، به دنبال شناسایی مشکلات و موانع پیش روی آن هستیم که این مهم نیاز به یک همافزایی بین حوزه دیپلماسی و دستگاهها و نهادهای متولی در سطح کشوری دارد.
عزیزی بیان کرد: توان و اقتدار نیروهای مسلح و استفاده از ظرفیت های مردمی در تامین امنیت همه جانبه نقش زیادی دارد که در جای جای کشور ما نمایان است.
وی اضافه کرد: امنیت مرز در شرق و شمال شرق از اهمیت ویژه ای برخوردار است که برای دستیابی به آن بسترهای خوبی در این نقاط فراهم شده که مثال زدنی است.
گفتنی است عملیات طرح انسداد دیوار مرزهای کشور ایران و افغانستان در استان خراسان رضوی به طول ۳۰۰ کیلومتر به صورت دیوارکشی به ارتفاع چهار متر و فنس کشی بخش بالایی آن خواهد بود.