تشکیل تونل حجاب آب در هاون کوبیدن است
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: اینکه تونل در مترو درست کنند و با لباس فرم هم حضور پیدا کنند آب در هاون کوبیدن است. خود معتقدین به حجاب هم از این روش برائت میجویند.
به گزارش شبکه شرق، محمدصادق جوادی حصار، فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره استقرار حجاب بانان در مترو گفت: این افراد از قدیم مدعی بودند که مردم عادی هستند اما دست اندرکاران میدانستند که این افراد از مراکز خاص دستور میگیرند.
به گزارش منیبان، بخش هایی از گفت و گوی جوادی حصار را در ادامه می خوانید:
- اینکه تونل در مترو درست کنند و با لباس فرم هم حضور پیدا کنند آب در هاون کوبیدن است. اینکه وزیر کشور به این جمع بندی میرسد که آنها را نیروی مردمی اعلام کند، معلوم میشود که این طرح شکست خورده است و دولت نمیتواند از آن حمایت کند. مردم اقبالی به آن نشان نمیدهند.
- خود معتقدین به حجاب هم از این روش برائت میجویند. عده ای حس میکنند چادریها هم از سر اجبار چادر سر کرده اند در حالیکه کسانیکه حجاب دارند با انتخاب خودشان حجاب سر کرده اند.
- زنهای ایرانی همواره در طول تاریخ حجاب متعارف داشته اند و حجاب زوری، منطقی نیست. مناطق شمالی، عشایر نشین و جنوبی را نگاه کنید هر کدام پوشش خاصی دارند و این پوشش ها متفاوت است اما برهنگی در آن نیست. این رفتارها ترویج شکل خاصی از حجاب است. عدهای میخواهند نوع خاصی از حجاب را ترویج دهند.
- دلسوزانه به دولتمردان و حامیان این طرحها میگویم که این کار مردم را لجوج میکند. کسانیکه قبل از انقلاب را درک کرده اند به خوبی میدانند که قبل از انقلاب هم بی حجابی هم با حجابی بود اما اکثریت زنان ایران محجبه بودند و یک اقلیتی حجاب نداشتند، زمانی هم که احساس کردند باید حجابشان تغییر دهند اکثر دانشجویان غیرمحجبه چادر سر کردند و به سمت گرایش دیگری از پوشش آمدند و اجبار و زوری هم نبود. اینکه به زور بخواهیم مردم را وادار به این کارها بکنیم اثر معکوس دارد. انسانها حریص به آن چیزی هستند که از آن منع میشوند.
- کسانیکه مدعی هستند این کارها قانون است باید متوجه باشند که قانون از عرف گرفته میشود و زمانی که یک امر در جامعه عرف میشود اکثریت به سمت آن میروند، با ستیز قانونی نمیتوان چیزی را کنترل کرد. مثل اینکه یک روزی مساجد ما پر از جمعیت بود و امروز متاسفانه به برکت رفتارهای برخی حضرات مساجد ما خلوت شده است.
منبع:
منیبان