|

ابراهیم رئیسی:

حمایت ایران از مذاکرات ارمنستان و آذربایجان/ موافق حضور بیگانگان در منطقه به بهانه حل مشکلات نیستیم

ابراهیم رئیسی اعلام حمایت و استقبال از مذاکرات صلح میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، بر اراده و آمادگی جمهوری اسلامی برای تضمین امنیت راهبردی منطقه قفقاز و خطوط قرمز ایران در این زمینه تاکید کرد.

حمایت ایران از مذاکرات ارمنستان و آذربایجان/ موافق حضور بیگانگان در منطقه به بهانه حل مشکلات نیستیم

به گزارش شبکه شرق، رئیس‌جمهور با اشاره به اراده مقامات عالی ایران و ارمنستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی و ارتقای آن به سطح روابط سیاسی جاری فیمابین تصریح کرد: اجرای کامل همه توافقات صورت‌گرفته میان تهران و ایروان، مورد حمایت ماست و این امر تلاش مضاعف و پیگیری مجدانه کمیسیون مشترک دو کشور را می‌طلبد.

ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور امروز (پنج‌شنبه، ۲۶ بهمن ۱۴۰۲) در دیدار مهر گریگوریان، معاون نخست‌وزیر ارمنستان و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و هیئت همراه، روابط تهران و ایروان را تاریخی، دوستانه و سازنده دانست و با اشاره به مسائل قفقاز بر اهتمام جمهوری اسلامی ایران نسبت به حفظ ثبات و امنیت این منطقه تاکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن اعلام حمایت و استقبال از مذاکرات صلح میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، بر اراده و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تضمین امنیت راهبردی منطقه قفقاز و خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در این زمینه تاکید کرد.

 رئیسی همچنین تصریح کرد: ما موافق حضور بیگانگان در منطقه به بهانه حل مشکلات نیستیم و معتقدیم حضور آنها نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد، بلکه تبدیل به مشکل بزرگتری برای ملت‌ها و دولت‌های منطقه خواهد شد.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اراده مقامات عالی دو کشور برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی و ارتقای آن به سطح روابط سیاسی جاری فیمابین تصریح کرد: اجرای کامل همه توافقات صورت‌گرفته میان تهران و ایروان مورد حمایت ماست و این امر تلاش مضاعف و پیگیری مجدانه کمیسیون مشترک دو کشور را می‌طلبد.

مهر گریگوریان، معاون نخست‌وزیر ارمنستان و رئیس کمیسیون مشترک ارمنستان و ایران نیز در این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور، حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی ارمنستان را برای دولت و ملت این کشور بسیار ارزشمند و حائز اهمیت دانست و بر علاقمندی و اراده دولت ارمنستان برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در بخش انرژی و ترانزیت تاکید کرد.

منبع: ايسنا