رئیس شورای اطلاعرسانی دولت:
دولت لیست انتخاباتی ندارد
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با تاکید بر اینکه وظیفه دولت اجرای دقیق چهار راهبرد رهبر معظم انقلاب است، گفت: دولت در انتخابات هیچ لیست و جریانی ندارد.
![دولت لیست انتخاباتی ندارد](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/30YZel7vhhSl/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKUTRupifE_ckaoue-UkcPFw,,/1609385_753.jpg)
به گزارش شبکه شرق، سپهر خلجی روز دوشنبه در گفتوگویی با اشاره به تلاشهای گسترده و فشرده دولت در ماههای گذشته برای برگزاری انتخابات امن همراه با رقابت، سلامت و مشارکت تأکید کرد: وظیفه دولت به عنوان مجری انتخابات اجرای دقیق ۴ راهبرد انتخاباتی ابلاغی رهبر انقلاب است.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: دولت برای پرشورتر شدن انتخابات همه اقدامات لازم را بعمل آورده است اما خود هیچ لیست و جریانی در انتخابات ندارد و این دقیقا نقطه تفاوت دولت سیزدهم با سایر دولتهایی است که رسما با حمایت از برخی لیستها و یا راهاندازی احزاب دولت ساخته در انتخابات مداخله میکردند.
منبع:
ایرنا