امام جمعه اصفهان:
شرکت در انتخابات واجب اجتماعی است/ صفات رهبری از قرآن و روایات استخراج شده است
امام جمعه اصفهان میگوید: همان طور که رهبری در راس امور قرار دارد، انتخاب کسی که رهبری را هم تعیین میکند بسیار مهم است
به گزارش شبکه شرق، امام جمعه اصفهان و کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان گفت: انتخابات خبرگان یک قانون ارزشمند است که در سطح جهان نظیر ندارد و تنها مختص به جمهوری اسلامی است.
سیدیوسف طباطبایینژاد، امام جمعه اصفهان و کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان برنامههایش را برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری تشریح کرد و اظهار داشت: مسئله خبرگان یک قانون ارزشمند است که در سطح جهان نظیر ندارد و تنها مختص به جمهوری اسلامی است.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان با بیان اینکه مجلس خبرگان دو وظیفه را بر عهده دارد، خاطرنشان کرد: مجلس خبرگان وظیفه تحقیق و تفحص برای انتخاب جانشین رهبری را بر عهده دارد تا اگر خدای ناکرده رهبری زمانی وفات یافت، بدانند که فرد بعدی را چگونه انتخاب کنند و در همین راستا کمیسیونهایی دارند که در آن افراد دارای ویژگیهای رهبری بررسی میشوند.
نماینده ولی فقیه در اصفهان با تاکید بر اینکه نظارت بر صفات رهبری از دیگر وظایف مجلس خبرگان است، افزود: رهبر باید عادل، مدبر، جهانشناس عالم به دین و مجتهد باشد و این صفات ممکن است که به نحوی از دست برود و در آن صورت نمایندگان خبرگان وظیفه دارند تا فرد دیگری را به عنوان رهبر انتخاب کنند.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: در هیچ کجای دنیا وقتی یک مقام رسمی صفتی را از دست میدهد، او را از کار برکنار نمیکنند اما در نظام جمهوری اسلامی این قانون وجود دارد.
او با تاکید بر اینکه حتی ادارات و ارگانهای اجرایی هم باید به این شیوه اداره شوند، گفت: قطعا در ادارات دولتی برای استخدام افراد صفاتی مانند پایبندی به دین، التزامی عملی به دین و رهبری و نظام را در نظر میگیرند و اگر فردی در حین کار این صفات را از دست بدهد، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد و اگر این اتفاق رخ دهد، ادارات اصلاح خواهند شد.
آیتالله طباطبائینژاد افزود: چرا باید در ادارات دولتی افرادی استخدام شوند که علیه نظام جمهوری اسلامی حرف میزنند؟
امام جمعه اصفهان بیان کرد: صفات رهبری به وسیله دین، قرآن و روایات مشخص شده و به همین دلیل وظیفه انتخاب و نظارت بر رهبری نیز بر عهده روحانیون و کسانی است که با این علوم آشناهستند؛ البته خبرگان در سایر اوقات به مشکلات مردم میپردازند و هر جا لازم باشد به مسئولین تذکر میدهند.
او در ادامه به تشریح نحوه جلسات مجلس خبرگان پرداخت و گفت: نمایندگان مجلس خبرگان سالانه دوبار در تهران جمع میشوند و به بحث و گفتوگو میپردازند، از طرفی هر کدام از اعضا عضو کمیسیونی هستند و باید به طور مرتب هر دو هفته یکبار در جلسات کمیسیون شرکت کنند؛ علاوه بر این هیئت رئیسه هر 3 ماه یکبار تشکیل جلسه میدهد و از هر کمیسیون یک نفر در این جلسه حضور دارد.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان با تاکید بر اهمیت انتخاب افراد شایسته، گفت: همان طور که رهبری در راس امور قرار دارد باید توجه داشت که برای مجلس خبرگان افراد لایق و شایسته انتخاب شوند.
او با اشاره به بیانات امام(ره) درباره جامعه مدرسین قم، خاطرنشان کرد: امام (ره) میفرمودند اگر نمیدانید به علمای جامعه مدرسین مراجعه کنید؛ جامعه مدرسین علمایی مشابه به علمای خبرگان و استاد حوزه هستند و افراد مناسب مجلس خبرگان را تشخیص میدهند.
آیتالله طباطبایینژاد در ارتباط با حضور خود در لیست نامزدهای جامعه مدرسین قم در استان اصفهان گفت: من در ادوار قبلی هم با نظر و حمایت جامعه مدرسین در مجلس بودم فهرست فعلی نیز همان نمایندگان قبلی اصفهان هستند و آیتالله حسینی جانشین مرحوم نمازی شده اند.
او با بیان اینکه بنده 26 سال سابقه تدریس در حوزه را دارم، افزود: کاندیدهای مجلس خبرگان باید در حد اجتهاد بوده و سابقه تدریس دروس حوزههای علمیه را داشته باشند و سطح علمی آنها توسط جامعه مدرسین بررسی میشود.
انتخابات مجلس خبرگان یک کار عظیم است
کاندیدای ششمین دوره مجلس خبرگان تاکید کرد: انتخابات خبرگان یک کار عظیم است و از مردم خواهشمندم که تنها به انتخابات مجلس شورای اسلامی نپردازند؛ مجلس خبرگان اهمیت بسیار زیادی دارد؛ همان طور که رهبری در راس امور قرار دارد، انتخاب کسی که رهبری را هم تعیین و بر صفات رهبری نظارت دارد نیز بسیار مهم است.
او با تاکید بر اینکه رهبر باید در مسیر امام زمان(عج) باشد، اذعان داشت: مقام معظم رهبری و امام راحل چه از نظر علم، عدالت، تدبیر و چه از نظر سیاست و شناسایی همه صفات رهبر را داشتهاند و باید خدا را شاکر بود که چنین رهبری را برای ما فرستاده و لیاقت آن را دارند که بگوییم نایب امام زمان(عج) هستند.
امام جمعه اصفهان افزود: امام زمان (عج) در مسیر خدا حرکت میکنند و رهبر نیز باید در آن مسیر حرکت کند و ما نیز به همین دلیل از رهبر و امام زمان(عج) اطاعات میکنیم؛ انسان زنده کسی است که تنها زیر بار خداوند باشد و همان طور که امیرالمؤمنین(ع) فرمودند هر کس زیر بار غیر خدا برود، انسان مرده است.
او تاکید کرد: هر انسانی که مقابل ظلم و جنایت ایستادگی کند، حتی اگر کشته شود، از نظر انسانی زنده است.
پیروزی انقلاب اسلامی ما را زنده کرد
کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان اظهار داشت: ما به راهنما نیاز داریم، اسرائیل دشمن همه مسلمانان است اما در دوران طاغوت نفت مورد نیازش را از ایران تامین میکرد؛ پیروزی انقلاب اسلامی ما را زنده کرد و این بالاترین کاری است که یک انقلاب میتواند انجام دهد؛ کشور بعد از پیروزی انقلاب با وجود همه ظلمها و تحریمها در همه امور پیشرفت کرده و به جلو رفته است.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین گفت: اگر مقام معظم رهبری بر تبیین تاکید دارند به خاطر آن است که بدانیم که به کجا رسیدهایم.
شرکت در انتخابات واجب اجتماعی است
آیتالله طباطبائینژاد یادآور شد: دشمن و منافقین هر وقت احساس میکردند که جایی طرفدار دارند، به آنجا حمله میکردند و اگر احساس کنند مشارکت مردم پایین آمده، به فکر بر هم زدن کشور خواهند افتاد.
او با تاکید بر اینکه رأی ندادن هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد، افزود: رأی ندادن دشمن را تقویت میکند و باید این موضوع برای مردم تبیین شود. کشور مشکلاتی دارد اما شرکت در انتخابات و رأی دادن یک واجب اجتماعی است و حتما باید در انتخابات شرکت کنیم.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: ما به تبیین نیاز داریم تا بتوانیم ملت خودمان را در گام اول زنده کنیم و بعد از آن باعث زنده شدن جهان شویم و مقدمات ظهور امام زمان(عج) را فراهم آوریم.
او متذکر شد: دشمن به دنبال القای ناامیدی است تا مردم در انتخابات شرکت نکنند و نباید فریب دشمن را خورد؛ کسی که در انتخابات شرکت نمیکند، عملا نمیتواند نظری درباره نحوه اداره کشور بدهد. استان اصفهان در همه زمینهها جزو استانهای برتر کشور است و امیدوارم که در انتخابات نیز استان اول کشور باشد و مردم در انتخابات حضور شکوهمندی داشته باشند.
امام جمعه اصفهان اعتراض به مشکلات در گرو ساختن جامعه است، گفت: نمایندههای مجلس و وکلای مردم یکی از پایههای جامعه هستند باید مراقب باشیم که فریب شیطان را نخوریم.