|

انگلیس: اسرائیل مسیرهای زمینی را برای انتقال کمک به غزه باز کند

وزیر امور خارجه انگلیس گفت: ما تمام تلاش خود را برای افزایش کمک به مردم غزه انجام می‌دهیم. ما با اردن در زمینه ارسال هوایی اقلام بشردوستانه در حال همکاری هستیم و اکنون با شرکای خود برای عملیاتی کردن یک کریدور کمک‌های دریایی از قبرس کار می‌کنیم.

انگلیس: اسرائیل مسیرهای زمینی را برای انتقال کمک به غزه باز کند

به گزارش شبکه شرق، وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به طرح واشنگتن درباره ایجاد کریدور دریایی برای انتقال کمک‌های امدادی به مردم غزه تصریح کرد: این طرح نمی‌تواند جایگزین انتقال زمینی شود و اسرائیل باید مسیر‌های زمینی بیشتری را برای مدت طولانی‌تر و با نیاز به غربالگری کمتر باز کند.

دیوید کامرون طی سخنانی در پارلمان این کشور گفت: ما تمام تلاش خود را برای افزایش کمک به مردم غزه انجام می‌دهیم. ما با اردن در زمینه ارسال هوایی اقلام بشردوستانه در حال همکاری هستیم و اکنون با شرکای خود برای عملیاتی کردن یک کریدور کمک‌های دریایی از قبرس کار می‌کنیم. با این حال، این طرح نمی‌تواند جایگزین تحویل از مسیر زمینی شود، که بهترین راه برای دریافت کمک در مقیاس مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه «اسرائیل باید مسیر‌های زمینی بیشتری را برای مدت طولانی‌تر و با نیاز به غربالگری کمتر باز کند» افزود: «من به صراحت گفته ام که ما به یک آتش‌بس فوری بشردوستانه برای افزایش کمک‌ها به غزه و خروج گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) نیاز داریم. اسرائیل باید محدودیت‌ها برای انتقال کمک‌های بشردوستانه را حذف و برق، آب و مخابرات در غزه را احیا کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس در پاسخ به این سوال که چرا دولت لندن قادر به متقاعد کردن اسرائیل برای باز کردن مسیر‌های زمینی بیشتر و انتقال کمک‌های بشردوستانه به غزه نیست، گفت: ما بار‌ها نکاتی را در مورد نیاز به باز کردن گذرگاه‌ها و اجازه ورود کمک‌های بیشتر مطرح کرده ایم و آمار‌های جدید کمی دلگرم کننده‌تر هستند.

وی با اشاره به آمار پائین تردد کامیون‌های حامل محموله‌های انسان دوستانه به داخل غزه تصریح کرد: اگر [رژیم]اسرائیل واقعاً می‌خواهد کمک کند، می‌تواند بندر اشدود را که یک منطقه کاملاً فعال در منطقه است، باز کند. این اقدام می‌تواند ارسال کمک‌های قبرس را به شکل مستقیم به اسرائیل و در نتیجه به غزه به حداکثر برساند.

در ادامه این جلسه، لرد پرویس رفتار رژیم صهیونیستی را طبق کنوانسیون ژنو مصداق جنایت جنگی توصیف کرد و درباره تحریم عناصر این رژیم سوال کرد. کامرون در پاسخ به وی گفت: رفتار اسرائیل به عنوان اشغالگر، اجرای قوانین بین المللی بشردوستانه را زیر سوال برده است و دولت لندن این موضوع را به طور دائم بررسی می‌کند. او با این حال از پاسخ درباره تحریم عناصر این رژیم طفره رفت.

وزیر امور خارجه انگلیس ادعا کرد: بدیهی است که ما دوست داریم شاهد یک توقف فوری، آزاد شدن گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) و ایجاد یک سری شرایط برای اطمینان از تبدیل شدن این توقف به آتش بس دائمی باشیم.

وی مدعی شد: «یکی از این شرایط این است که افراد مسئول عملیات ۷ اکتبر - حماس - غزه را ترک کنند و زیرساخت‌های تروریستی باید از بین برود. اگر این امر از طریق فرآیند مذاکره اتفاق نیفتد، احتمال بازگشت به جنگ وجود دارد.»

 

 

منبع: ایرنا