توضیحات جدید سرلشکر سلامی درباره حمله ایران به اسرائیل/ فرمانده کل سپاه به اسرائیل هشدار داد
سرلشکر سلامی گفت: از این به بعد، اسرائیل در هر نقطهای به منافع، داراییها، شخصیتها و شهروندان ما حمله کند، ما از مبدا جمهوری اسلامی ایران او را مورد تهاجم متقابل قرار خواهیم داد.
به گزارش شبکه شرق، سردار سلامی با تاکید بر این که عملیات با موفقیتی بیش از حد انتظار ما انجام شد، اظهار داشت: تا این لحظه، اطلاعات ما روی تمام اصابتها کامل نیست اما درباره آن بخش از اصابتهایی که گزارشهای دقیق، مستند و میدانی داریم، نشاندهنده آن است که این عملیات، با موفقیتی بیش از حد انتظار اتفاق افتاده است.
سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه در گفتگوییدرباره جزییات عملیات وعده صادق گفت: اهداف خیلی دقیق بود و ما یک عملیات محدود انجام دادیم، در حد و اندازه شرارتهایی که اسرائیل انجام داده بود.
عملیات ایران علیه اسرائیل محدود بود
او گفت: این عملیات میتوانست عملیات گستردهای باشد اما ما دامنه عملیات را محدود به آن بخش تواناییهایی کردیم که اسرائیل برای حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران و شهادت فرماندهان از آن استفاده کرده بود.
سردار سلامی با تاکید بر این که عملیات با موفقیتی بیش از حد انتظار ما انجام شد، اظهار داشت: تا این لحظه اطلاعات ما روی تمام اصابت ها کامل نیست اما آن بخش از اصابتهایی که گزارشهای دقیق، مستند و میدانی داریم، نشاندهنده آن است که که این عملیات با موفقیتی بیش از حد انتظار اتفاق افتاده است. مردم ساکن در اسرائیل، مقامات و ارتش اسرائیل و آمریکا بهتر از ما تا این لحظه اثرات کوبنده این ضربات را تشخیص دادهاند و متوجه شدهاند. با این عملیات، معادله جدیدی رقم خورده است و آن معادله جدید این است که از این به بعد، اسرائیل در هر نقطهای به منافع، داراییها، شخصیتها و شهروندان ما حمله کند، ما از مبدا جمهوری اسلامی ایران او را مورد تهاجم متقابل قرار خواهیم داد. عملیات وعده صادق، نمونه برجسته و کاملا واضحی از این معادله جدید است.
سردار سلامی افزود: اما نکته مهم این است که این نبرد تا حدودی، نبردی ناشناخته و مبهم بود و فصل جدیدی از تقابل را به روی ما گشود و آن این بود که سامانههای پدافند هوایی و موشکی دشمن یعنی پدافندهای ضدموشکهای بالستیک و کروز و پدافند هوایی که ضد پرندههای بدون سرنشین یا با سرنشین است، در سرزمین کممساحت اسرائیل به فوفور در زمین کاشته شدند و گسترش پیدا کردند. از سامانههای گنبد آهنین گرفته که با پرتابههای کوتاهبرد مقابله میکنند و تا فلاخون داود، سیستمهای آرو و حتی کمکهایی که ایالت متحده آمریکا در روزهای اخیر از حیث پدافند هوایی کاملا بااسرائیل هماهنگ بود.
فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: یک دفاع عمیق و چندلایهای را اسرائیل با حمایت آمریکا از حریم هوایی عراق گرفته تا اردن و حتی بخشهایی از سوریه و اسرائیل ایجاد کرده بودند یعنی هواپیماهای متنوعی از جمله اف۱۵ها و اف۱۶ها واف۳۵ها که فوقالعاده پیشرفت هستند، هواپیماهای گلف استرین حتی سوخترسانها که در فضای هوایی مداومت پرواز به پرندههای جنگی دشمن می دادند؛ همه آنها در فضا یک سطح بههمپیوسته و یکپارچهای از یک دفاع هوایی متراکم و چند لایه را از لحظه ورود پرندهها به فضای هوایی کشور عراق تا میانه اردن به عهده گرفته بودند و از غرب کشور اردن تا اهداف عمیق در اسرائیل را خود پدافند هوایی اسرائیل انجام میداد.
او گفت: همچنین دفاع ضدهوایی و موشکی که با پیشرفتهترین سامانهها همراه بود، در مقابل ما قرار داشت و عبور از این سیستم بسیار پیچیده و چندلایه و پیشرفته کار سختی بود، یعنی طراحی عملیاتی که بتواند پرندههای بدون سرنشین و موشکهای کروز و بالستیک از این فضا عبور دهد و آنها را روی زمین دقیقا با دقتهای فوقالعاده بالا اهداف را مهندم کند.
سردار سلامی افزود: علاوه بر آن تواناییهای بههم پیوسته آمریکا و اسرائیل در عرصه جنگ الکترونیک تاثیرات تعیینکنندهای روی ابزارهایی که در میدان نبرد به کار گرفته میشود، میتواند داشته باشد بنابراین این عملیات مستلزم نبوغی در طراحی تاکتیکی داشت یعنی با طراحی های مبتکرانه و هوشمندانه و نوآورانه و ناشناخته برای دشمن و استفاده از ابزارهایی که قادر به خنثی کردن دشمن در حوزه جنگ الکترونیک باشد یا به نحوی وارد عمل شود که سامانههای دشمن را ناکارامد کند.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: ترتیبت و توالی این عملیات به شکلی انجام شد که الان قابل گفتن نیست؛ به صورتی که دهها فروند و کروز و موشکهای بالستیک در فواصل زمانی توانستند لایههای عمیق دفاع هوایی به ظاهر اطمینانبخش اسرائیل را درهم بشکنند و ائتلاف هوایی بین آمریکا و فرانسه و اسرائیل را تحت تاثیر قرار دهند و آن را کمکارآمد کنند و بتوانند اهداف دقیق مورد نظر را در عمق اسرائیل که توسط اسرائیل مورد استفاده قرار میگرفت، مورد هدف قرار دهند.