پسلرزههای عروسی دختر علی شمخانی در یک هتل گرانقیمت
من به برادر عزیز علی شمخانی عرض میکنم فعالیت اقتصادی، الزامات و التزامات خود را دارد؛ چون خود را اولی از دیگران به نصیحت میدانم، به ایشان و همردیفان ایشان در کشوری و لشکری توصیه میکنم تکلیف خود را از حیث فعالیت اقتصادی روشن کنید و افکار عمومی را با اصلاح امور اقناع کنید.
به گزارش شبکه شرق، نماینده پیشین ولی فقیه در وزارت دفاع نوشت: «امروز جمع کثیری از مردم، به واسطه فضای مجازی، آقای شمخانی را در جبهه اقتصادی میشناسند؛ اگرچه حضور او همانند تعداد قابل توجهی از صاحب منصبان ارشد نظام در بخش اقتصادی در سایه است و فرزندان و خویشان حضور مستقیم آنان را غیرضرور کرده است.»
حجتالاسلام یدالله حبیی، نماینده پیشین ولی فقیه در وزارت دفاع در یادداشتی که در روزنامه «جمهوری اسلامی» منتشر شده است، نوشت:
«امیر دریابان علی شمخانی از بقیهالسلف سپاهیان و مجاهدان و امتحان دادههای جبهه و جنگ است و کارنامه پرباری از جهاد و خدمت در بخشهای اجرایی و راهبردی نظام دارد.
شجاعت در میدان، شهامت در بیان، ذهن تحلیلگر، صداقت و گریز از نمودها و تأکید بر بودها یعنی بینقش وتکلف، نگاه جامع به مسائل، رفیق نواز، خطرپذیر، سعه صدر در مدیریت، تحمل پذیر، مدیرپرور، مسجدساز و مسجد دوست و... از خصوصیاتی هستند که من از او سراغ دارم و امیدوارم امروز که بعنوان یک کهنه سربازومشحون از تجارب است این خصوصیات فرایند و مراحل کمال وتمام خودش را طی کرده باشد.
شاید در ذهن کثیری از مردم او همچنان رزمنده بسیجی، سپاهی و امیر باشد و شناختی از سایر فعالیتهای او نداشته باشند و خاطره فرماندهی نیروی زمینی سپاه وحضور در نیروی دریایی ارتش و وزارت دفاع را در ذهن خود مجسم کنند. و کسانی او را بهواسطه مسئولیتهای ستادی خارج از نیروهای مسلح بشناسند ولی امروز جمع کثیری از مردم، به واسطه فضای مجازی، آقای شمخانی را در جبهه اقتصادی میشناسند؛ اگرچه حضور او همانند تعداد قابل توجهی از صاحب منصبان ارشد نظام در بخش اقتصادی در سایه است و فرزندان و خویشان حضور مستقیم آنان را غیرضرور کرده است.
این از آثار عصر اطلاعات و انفجار اطلاعات است که کره زمین را به مثابه یک خانه با دوربین مدار بسته، تصویرنگاری میکند و لحظاتی بعد به نمایش میگذارد که در نوع خود بسی مطلوب است؛ اگرچه به دور از آسیب و تهدید نیست.
آقای شمخانی از جمله افرادی است که حضور خود و فرزندان جبهه و جنگ را در فعالیتهای اقتصادی ضروری، شرعی و یک عمل انقلابی میداند یعنی اینکه کشور گرفتار جنگ اقصادی و تحریمهای ظالمانه است (صغرای قضیه) و کسانی توانایی و شایستگی حضور در این جبهه را دارند که امتحان داده و کشور را از جنگ تحمیلی نجات دادهاند و به نظام و انقلاب باور دارند نظیر ما (کبرای قضیه) پس ما نسبت به حضور در این جبهه وظیفه داریم (نتیجه). بنابراین حضور در جبهه اقصادی نه تنها مذموم نیست بلکه ممدوح و مشکور است چراکه با همه وجود درک میکنیم مشکلات اقتصادی و تحریمها چه بلایی بر سر مردم آورده است و فقر بر گروههای زیادی از مردم چنان مجسم نموده است که خوف فتنه کفر و عصیان میرود، پس آقای شمخانی و پسران و امثالهم کار بزرگی انجام داده و میدهند و به جای سرزنش باید مشکور باشند.
اما و صد اما که خود آقای شمخانی زیرک نیز میداند چرا بازتاب اجتماعی عمل مجاهدانه آنها گونهای دیگر است، چرا مردم به جای تشکر باید سرزنش کنند و در هر محفل و مجلس باید صحبت ایشان و فرزندان وی و سایرین باشد؟
حقیقت این است که مردم اولا در جریان درست اطلاعات و اطلاعرسانی نیستند و تاکنون ندیده و نشنیدهاند فعالان اقتصادی کلان، گزارشی از نقطه آغاز و فراز و فرود خود را به مردم ارائه دهند ومدیریت در ابهام و انتظار اینجا هم اثر بد خود را گذاشته است واز طرفی برای مردم قابل قبول نیست به هر دلیل مسئولین و فرزندانشان فعالیتهای اقتصادی بکنند.
شاید مفروضشان این است که بدون رانت محال است به این سطح از ثروت برسند. پس راهکار چیست؟ راهکار این است که بین دو کار یکی را قبول کنند حضور در ساختار نظام بدون فعالیت اقتصادی ویا حضور در بازار و بخش خصوصی و بدون داشتن مسئولیت. شاهد زنده این مقوله رفتار و آداب رهبری است. مگر ما مدعی اطاعت از او نیستیم! حوزه اطاعت شامل قول، فعل و تقریر رهبری است و از این حیث حجت را بر همه تمام کرده است.
من به برادر عزیز شمخانی عرض میکنم فعالیت اقتصادی، الزامات و التزامات خود را دارد؛ چون خود را اولی از دیگران به نصیحت میدانم، به ایشان و همردیفان ایشان در کشوری و لشکری توصیه میکنم تکلیف خود را از حیث فعالیت اقتصادی روشن کنید و افکار عمومی را با اصلاح امور اقناع کنید.
برای مردم قابل پذیرش نیست وقتی چندین دهک تا پایان عمر امکان تهیه مسکن ندارند، بیش از شصت میلیون نفر یارانهبگیر هستند، مشکلات اقتصادی از جمله پاشنه آشیلهای نظام است، سن ازدواج بالا رفته است و دهها مشکل و آسیب ذهن مردم را مشغول کرده است، مشاور بالاترین فرد کشور مجلس عروسی خود را در هتل کذایی برگزار کند و ما را در پاسخگویی به این مقولات ناگزیر به نوشتن این نصیحت نامه بکند.
اگر این مجالس را ثروتمندان بخش خصوصی برگزار کنند که میکنند، مگر اشکالی دارد؟ مهمترین پشتوانه ما در حدوث و بقاء انقلاب اسلامی، مردم بوده و هستند و این توصیه امام خمینی(ره) نیز هست، پس هوای مردم را داشته باشیم. امیدوارم برادر عزیزم علی شمخانی از نصیحت دوست خود نرنجد و این نوشته را تذکری بداند که دلسوزانه تقدیم او میشود.»