وزیر ارشاد پس از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳: تا آخر میمانم/ ویدیو
محمدمهدی اسماعیلی پس از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳، گفت: تا آخر میمانم.
![وزیر ارشاد پس از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳: تا آخر میمانم/ ویدیو](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/GQQjKq7dRAph/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKq-b7xzo7XJD9w-aaaXLATA,,/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg)
به گزارش شبکه شرق، وزیر ارشاد پس از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳ گفت: مردم خدمت بیمنت و مدیریت انقلابی میخواهند.
«محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم نمیخواهند جریان حاکمیت دوگانه راه بیفتد. مردم میخواهند راه رجایی و راه رئیسی ادامه پیدا کند.
محمدمهدی اسماعیلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تا آخر در عرصه انتخابات میمانید، گفت: بله. انشاالله. تا آخر میمانم.
اسماعیلی عنوان کرد: مردم نمیخواهند به اسم خصوصیسازی، حقوق کارگران پایمال شود و مسئولان دولتی از جنس تنبلی و اشرافیت داشته باشند. مردم نمیخواهند مافیای واردات کارخانههای را متوقف کند و بلکه مردم میخواهند راه رجایی و رییسی ادامه یابد.
او اظهار داشت: مردم مدیریت انقلابی و دیپلماسی عزتمندانه را میخواهند نه دیپلماسی التماسی؛ مردم رییس جمهوری میخواهند که امتداد دولت آیتالله شهید باشد.
داوطلب نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: امید محرومان نباید ناامید شود؛ همه این بایدها و نبایدها بسته به تصمیم بزرگ مردم ایران است. امروز با عزم راسخ ناشی از همراهی با بزرگمرد تاریخ ایران و برای تداوم خیرات و برکات این فصل نو به میدان آمدم تا دوره زیبای کامیابیهای مردم ایران تداوم یابد.
اسماعیلی بیان کرد: باید پویایی سیاست خارجی ادامه یابد و کشور به کانون اقتصاد و صنعت منطقه تبدیل شود و طرحهای عمرانی به نتیجه رسیده و نظام سلامت سامان یابد و عدالت در جای جای کشور جاری شود.
وزیر ارشاد گفت: شعار محوری ما «خدمت ادامه دارد»، است. ما از سید ابراهیم رئیسی تلاش و حرکت و کار شبانه روزی را یاد گرفتیم.
اسماعیلی تاکید کرد: بنده به عنوان نماینده جمعی از همکاران رییسجمهور شهید که به جای صرف شعار و برنامه، کارنامه خدمت دارد این پرچم را بر دوش گرفتم.