|

پیشنهاد حسن خمینی برای عبور از شرایط سخت

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی امروز در دیداری با اهالی اقتصاد سخنانی درباره لزوم انصاف و همدلی در شرایط دشوار اقتصادی مطرح کرد.

پیشنهاد حسن خمینی برای عبور از شرایط سخت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، در حالی که قیمت هر دلار از ۹۰ هزار تومان عبور کرده بود، یادگار امام در دیدار با رئیس و جمعی از اعضای اتاق اصناف تهران، «انصاف» را از اصولی دانست که مورد تأیید همه ملت‌هاست و گفت: «انصاف در جایی بیشتر اهمیت پیدا می‌کند که با انسان دردمند روبه‌رو می‌شویم. هر آنچه از استعداد، توانایی و مال در اختیار داریم، به ما بخشیده شده و چون این نعمت‌ها رایگان به ما داده شده، رعایت انصاف ضروری‌تر می‌شود.»

او با اشاره به دشواری‌های پیش روی اصناف و مردم تأکید کرد: «عبور از این روزهای سخت در گرو توجه همگان به مقوله انصاف است. در چنین شرایطی باید به یکدیگر کمک کنیم و دست‌به‌دست هم دهیم.»

سید حسن خمینی همچنین در دیداری با علیرضا زاکانی، شهردار تهران، و برخی مدیران شهری، بر ضرورت حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تأکید کرد و گفت: «انقلاب اسلامی برای حفظ کرامت انسان شکل گرفت و باید مراقب باشیم این کرامت از بین نرود. یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب، عزت و کرامتی است که به مردم داده شد. پس از انقلاب مشروطه، مردم ایران از این موضوع رنج می‌بردند که جنبش مشروطه در سفارتخانه‌های خارجی شکل گرفت و این موضوع تلخ بود.»

او افزود: «پناه بردن به استعمار خارجی برای رهایی از استبداد داخلی اشتباهی تاریخی است. تاریخ ایران همواره گرفتار استبدادزدگی و استعمارزدگی بوده است؛ از یک‌سو کرامت فردی مردم تحت‌فشار استبداد آسیب دیده و از سوی دیگر کرامت ملی بر اثر دخالت‌های خارجی خدشه‌دار شده است.»

یادگار امام با اشاره به اهمیت حفظ دستاوردهای انقلاب، گفت: «یکی از مهم‌ترین اهداف انقلاب، حفظ کرامت انسان‌ها بود و مقابله با هر آنچه که کرامت را از بین می‌برد، یک اصل اساسی است. اما مانند بسیاری از نعمت‌های الهی، انسان‌ها تا زمانی که نعمتی را در اختیار دارند، ارزش آن را درک نمی‌کنند. امنیت مثال روشنی از این مسئله است؛ وقتی وجود دارد، چندان به آن توجه نمی‌شود، اما با از دست رفتن آن، تازه اهمیتش را می‌فهمیم. امروز همه بر این باورند که وضعیت مالی و اقتصادی کشور باید بهبود یابد و این یک ضرورت است.»

سید حسن خمینی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: «بیش از هر چیز، خدمات کشور باید معطوف به محرومان و مستضعفان باشد. آنچه که جامعه را به خروش وامی‌دارد، فقر نیست، بلکه استضعاف است. استضعاف یعنی فردی که در فقر زندگی می‌کند، احساس کند حقش پایمال شده و نسبت به دیگران مطالبه‌گر باشد.»