نماینده مجلس امضای استیضاح همتی را پس گرفت
نماینده مردم کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امضایم را از طرح استیضاح همتی پس گرفتم، گفت: استیضاح و تغییر در دولت در شرایط فعلی باعث ایجاد تنش در جامعه می شود و پیام آن ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه خواهد بود.
![نماینده مجلس امضای استیضاح همتی را پس گرفت](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/hU3uD5Hoyf3p/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKquqcN0qOqAw4zKww-o9Q6A,,/UQLRNKb6CvRD.jpg)
به گزارش گروه رسانهای شرق؛ سید محمد موحد نماینده کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی گفت : بنده در ابتدا طرح استیضاح وزیر اقتصاد را امضا کردم، اما این امضا را پس گرفتم. معتقدم التهابات بازار ارز و طلا و شرایط اقتصادی و معیشتی باعث ایجاد نگرانی در جامعه شده است.
وی اظهار داشت: بنده معتقدم استیضاح و تغییر در دولت در شرایط فعلی باعث ایجاد تنش در جامعه می شود و پیام آن ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه خواهد بود.
نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در جلساتی که با وزیر اقتصاد و مجموعه این وزارتخانه داشتم، وزیر بر این مسئله تاکید کرد که تمام تلاش و توان خود را برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم به کار خواهد گرفت و وضعیت اقتصاد را سروسامان خواهد داد و با اعتماد به این سخنان امضای خود را پس گرفتم.
موحد با بیان اینکه در شرایط فعلی مجلس و دولت باید با وفاق بیشتر در راستای حل مشکلات کشور گام بردارند گفت: مردم باید شاهد وفاق دولت و مجلس باشند، چرا که پیام این وفاق برای جامعه امیدوار کننده خواهد بود.