|

رویداد موسیقی نواحی بندرعباس امشب مویه می‌نوازد

رویداد ملی موسیقی نواحی پس از حادثه انفجار در بندر شهیدرجایی بندرعباس بیانیه همدردی منتشر کرد.

رویداد موسیقی نواحی بندرعباس امشب مویه می‌نوازد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ هنرمندان موسیقی نواحی ایران امشب با سازها و نغمه‌هایی پر از اندوه غم‌نامه‌های خود را از جان و دل خواهند نواخت.

به گزارش ستاد خبری رویداد ملی موسیقی نواحی ایران، در پی حادثه رخ داده‌ی ظهر امروز شنبه مورخ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی هرمزگان، و انفجاری که باعث کشته و زخمی شدنِ تعدادی از هموطنان عزیزمان شد؛ به استحضار می‌رساند که دومین روز از رویداد ملی موسیقی نواحی ضمن همدردی با خانواده‌ عزیزانِ حادثه‌دیده، با اجرای مویه‌ها و غم‌نامه‌های نقاط مختلف کشور همراه خواهد شد.

هنرمندان عرصه موسیقی نواحی ایران، امشب با سازها و نغمه‌هایی پر از اندوه، غم‌نامه‌های خود را از جان و دل خواهند نواخت و خواهند سرود؛ تا بار دیگر بر یکرنگی و یکدلیِ ایران عزیزمان تاکید کنند.

هنرمندان و دست‌اندرکاران هفدهمین رویداد ملی موسیقی نواحی ایران برای درگذشتگان این حادثه، آرامش ابدی و برای مجروحان و بازماندگان سلامتی و صبر آرزو دارد.