دلار تغییر جهت داد
نرخ ارز که معاملات اغاز اولین روز هفته را کاهشی شروع کرده بود، در میانه روز بار دیگر افزایشی شد و به کانال ۸۰هزار تومان بازگشت.

به گزارش گروه رسانهای شرق، قیمت دلار امروز با کاهش هزار تومانی در کریدور ۷۰ هزار تومانی و با نرخ حدود ۷۹هزار تومان بازگشایی شد. روند قیمت تتر و سایر ارزهای مهم نیز در اغاز روز شنبه با افت ارزش همراه شد.
طبق اظهارات فعالان بازار تا ساعات ابتدایی روز تعداد فروشندگان در بازار زیاد و روند کاهشی ادامه داشته است.
با این حال در میانه روز و در پی انتشار اخبار مربوط به انفجار بندرعباس تعداد فروشندگان کاهشی شده و نرخ دلار امریکا تا ۸۰هزار و ۵۰۰تومان بالا رفته است.
آنطور که فعالان بازار ارز به شرق خبر دادند، پس از گذر از ساعات میانی روز شنبه، تعداد معاملات کمتر شده و خریداران و فروشندگان محتاطانهتر عمل میکنند.
به نظر می رسد فعلان بازار برای ادامه معاملات، در انتظار خبرهای تکمیلی از علت انفجار و همچنین خبرهای قابل اتکاتری از نتایج مذاکرات هستند.
اخرین نرخ هر اسکناس امریکایی در بازار ازاد تا لحظه نگارش این گزارش ۸۰هزار و ۲۰۰تومان اعلام می شود.