|

بیل گیتس چه مقدار از ثروت ۱۰۱ میلیارد دلاری‌اش را به فرزندانش می‌دهد؟

بیل گیتس در مصاحبه‌ای جدید اعلام کرد که فرزندانش چه مقدار از ثروتش را به ارث خواهند برد.

بیل گیتس چه مقدار از ثروت ۱۰۱ میلیارد دلاری‌اش را به فرزندانش می‌دهد؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ بیل گیتس در گفت‌وگویی با راج شمانی، پادکستر هندی، اعلام کرد که سه فرزندش جنیفر (۲۸ ساله)، روری (۲۵ ساله) و فیبی گیتس (۲۲ ساله) در زمان مرگ او «کمتر از یک درصد» از ثروت عظیمش را به ارث خواهند برد.

طبق برآورد مجله‌ی فوربز، بنیان‌گذار مایکروسافت درحال‌حاضر ۱۰۱٫۲ میلیارد دلار ثروت دارد؛ بنابراین، حتی یک درصد از دارایی او عددی بیشتر از یک میلیارد دلار است.

موضوع ارث زمانی مطرح شد که شمانی گفت بسیاری از والدین هندی وظیفه‌ی خود می‌دانند که «همه‌چیز را برای فرزندانشان ذخیره کنند» و به‌جای کار خیریه، ثروتشان را در اختیار آن‌ها بگذارند.

بیل گیتس ۶۹ ساله در سال ۲۰۰۰ همراه با همسر سابقش، ملیندا، بنیاد خیریه‌ی بیل و ملیندا گیتس را تأسیس کرد. این سازمان اکنون بزرگ‌ترین نهاد خیریه‌ی خصوصی جهان به‌ شمار می‌رود. پس‌از جدایی گیتس از همسرش در سال ۲۰۲۱، این نهاد به بنیاد گیتس تغییر نام داد و بیل گیتس ریاست کامل آن را برعهده گرفت.

شمانی از گیتس پرسید که «به‌نظر او، والدین چه طرز فکری باید درباره‌ی ارث داشته باشند؟» گیتس در پاسخ گفت: «فکر می‌کنم این موضوعی است که هر کسی باید خودش درباره‌اش تصمیم بگیرد. درباره‌ی من، فرزندانم به‌خوبی تربیت شده‌اند و آموزش دیده‌اند؛ اما کمتر از یک درصد از کل ثروتم را به ارث خواهند برد؛ چون احساس کردم این کار لطفی در حقشان نخواهد بود. نمی‌خواستم چیزی به آن‌ها تحمیل شود. قرار نیست مدیریت مایکروسافت را به‌دست بگیرند.»

گیتس در ادامه‌ی صحبت‌هایش گفت: «می‌خواهم فرصتی برایشان فراهم باشد تا خودشان درآمد کسب کنند و موفق شوند و شخصیت مستقلی پیدا کنند، نه این که همیشه زیر سایه‌ی خوش‌شانسی من باشند.»

بیل گیتس می‌گوید افرادی که در حوزه‌ی فناوری ثروت‌اندوزی کرده‌اند، معمولاً ازجمله کسانی هستند که با اشتیاق بیشتری بخش عمده‌ی دارایی‌شان را وقف امور خیریه می‌کنند؛ اما تأکید کرد که هر خانواده دیدگاه متفاوتی درباره‌ی این موضوع دارد.

وقتی شمانی از گیتس پرسید که «آیا فرزندانش تاکنون از تصمیم او برای ندادن بخش بزرگی از ثروتش ابراز ناراحتی کرده‌اند یا خیر؟»، او پاسخ داد: «نباید اجازه داد فرزندان به حمایت و عشق والدینشان شک کنند. به همین دلیل، معتقدم باید از همان ابتدا فلسفه‌ات را برایشان روشن کنی؛ اینکه قرار است به همه‌شان به‌طور برابر رسیدگی شود و فرصت‌های زیادی در اختیارشان گذاشته شود؛ اما در نهایت، والاترین کارکرد ثروت بازگشت آن به نیازمندترین اقشار جامعه ازطریق بنیاد خیریه است.»

 

منبع: خبر آنلاین