|

سرمایه گذاری برای تولید؛

کارخانه گندله‌سازی جز صنایع سبز فولادی است

بازدید استاندار همدان از شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در اسدآباد و در خلال سفر یک روزه به شهرستان اسدآباد به منظور رسیدگی و سرکشی از واحدهای صنعتی و تولیدی از شرکت صبانور نیز بازدید و از نزدیک با کارگران این واحد دیدار کرد و شنوای مشکلات آنان شد.

کارخانه گندله‌سازی جز صنایع سبز فولادی است

به گزارش شرق ،استاندار همدان گفت : در تحقق شعار سال که سرمایه‌گذاری برای تولید توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است باید ذهن همه مدیران و فعالان اقتصادی بر کلیدواژه تولید متمرکز شود.

حمید ملانوری شمسی امروز در عملیات اجرایی پروژه‌های ساخت یک واحد صنایع غذایی و ریخته‌گری با مشارکت سرمایه‌گذاران ترک و چین اظهار‌‌کرد: حرکت های سرمایه گذاری ما باید مولد باشد و محصول تولید کند بر‌همین‌اساس برنامه محوری با رمز تدبیر، تلاش و توسعه اساس کار ما در استان همدان است.

وی با بیان اینکه در حوزه فعالیتی استان در بخش معدن باید بر اساس زنجیره ارزش فنی و علمی حرکت کنیم تا اشتغال افزایش یابد، تاکید کرد: خیران امروز جامعه ما بخش خصوصی و سرمایه گذاری هستند و باید مورد تکریم و حمایت واقع شوند.

مدیرکل صمت استان همدان در این بازید گفت: شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در زمینه تولید کنسانتره آهن و گندله آهن، در شهرستان اسدآباد فعالیت دارد. 

شانیان با بیان اینکه صبانور از صنایع بزرگ استان در عرصه فرآوری سنگ آهن محسوب می شود گفت: این واحد تولیدی با فرآوری مواد معدنی استخراج شده نقش بسزایی در کاهش خامفروشی داشته باشد، در این واحد صنعتی معدنی ۱۲۰ نفر مشغول بکار هستند. 

 

مدیر تولید کارخانه گندله‌سازی اسدآباد با بیان اینکه صنعت گندله‌سازی از جمله صنایع با سوددهی بالا به شمار می‌رود، گفت: ظرفیت تولید این کارخانه را به میزان ۱۰ درصد افزایش داده‌ایم‌.

مجتبی محبوبی‌راد در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانه گندله‌سازی اسدآباد واقع در دهستان چهاردولی در گفتگو با خبرنگار شرق اظهار داشت: با اظهار اینکه این کارخانه در سال ۹۳ کلنگ‌زنی و در سال ۹۶ به بهره‌برداری رسید، خاطرنشان شد: ظرفیت تولید ۵۵ اکسید در سال را دارد.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۲۰۰ نفر به‌طور مستقیم در این واحد تولیدی مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: عملیات اجرایی کارخانه گندله‌سازی اسدآباد طی ۳۶ ماه اجرا و تکمیل و با صرف هزینه‌ای افزون بر ۱۵۰ میلیارد تومان در بهمن ۱۳۹۷ افتتاح شده و به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر تولید کارخانه گندله سازی اسدآباد، از افزایش ظرفیت تولیدی این واحد صنعتی به میزان ۱۰ درصد و کیفیت بالای محصولات اشاره کرد و افزود: ما از معادن داخلی خود برای تأمین مواد اولیه استفاده می‌کنیم که موجب افزایش کیفیت محصولات و برتری آن‌ها در بازار می‌شود.

وی افزود: همچنین، این کارخانه با فروش محصولات به کارخانه‌های مجاور و احیای واحدهای صنعتی، به‌طور غیرمستقیم برای ۱۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

مدیر تولید کارخانه گندله سازی اسدآباد با بیان اینکه مشکلات قطعی انرژی یکی از چالش‌های اصلی ما و قطعی مکرر گاز از جمله چالش ها بود، اضافه کرد: در ۸۰ روز گذشته با قطع گاز مواجه شده‌ایم که تأثیرات منفی زیادی به‌ویژه در زمینه تأمین انرژی و حفظ روحیه کارکنان به دنبال داشت.

به رغم مشکلات انرژی، خط تولید به‌طور مستمر حفظ شد

محبوبی راد خاطرنشان شد: با این حال، تلاش کرده‌ایم تا ظرفیت کارخانه را تا ۱۰ درصد افزایش دهیم و به رغم مشکلات انرژی، توانسته‌ایم خط تولید خود را به‌طور مستمر حفظ کنیم.

وی به وضعیت آلایندگی کارخانه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه کارخانه ما جز صنایع سبز فولادی محسوب می‌شود و باید گفت میزان گازهای خروجی از کارخانه در حد استاندارد قرار دارد و میزان غبار خروجی نیز بین ۲ تا ۳ ppm است.

مدیر کارخانه گندله سازی اسدآباد در ادامه به فرآیند تولید محصولات در کارخانه اشاره کرد و گفت: فرآیند تولید از استخراج مواد معدنی تا تبدیل آن به گندله، آهن اسفنجی و در نهایت محصولات نهایی ادامه دارد. این کارخانه در مراحل اولیه صنعتی شدن قرار دارد و در حال افزایش ظرفیت تولید خود است.

محبوبی راد همچنین بر لزوم همکاری بیشتر با نهادهای دولتی و خصوصی برای رفع مشکلات انرژی تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک، با فراهم شدن شرایط مناسب، این واحد صنعتی به یکی از قطب‌های تولید فولاد در کشور تبدیل شود.

گفتنی است؛ این واحد صنعتی در مجاورت کارخانه کنستانتره سنگ‌آهن احداث شده و از محصول این واحد صنعتی تغذیه می‌کند. در ضمن کنستانتره سنگ‌آهن برای استفاده در صنایع تولید آهن آلیاژی باید به گندله تبدیل شود، از این رو احداث چنین کارخانه‌ای از نظر اقتصادی به صرفه است.