|

خلاء خطرناک استقلال مقابل النصر

پیشکسوت استقلال گفت: النصر چه با رونالدو و چه بدون رونالدو تفاوتی ندارد چرا که با در اختیار داشتن جان دوران کمبودی احساس نمی‌کند.

خلاء خطرناک استقلال مقابل النصر

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ صادق ورمزیار ، در ارزیابی از بازی دور برگشت استقلال برابر النصر که قرار است دوشنبه شب برگزار شود، اظهار کرد: قطعا استقلال بازی سختی را در دور برگشت خواهد داشت و شانس استقلال برای برد کمتر از دور رفت است. البته روی کاغذ هیچ احتمال و پیش‌بینی‌ای صددرصد نیست. استقلال در خارج از خانه همیشه خوب بازی می‌کند و این احتمال وجود دارد که یقه النصر را در خانه خودش بگیرد.

او افزود: در دور رفت نیز النصر با تمام توان به ایران آمده بود اما استقلال بازی خوبی برابر او ارایه کرد و توانست بازی را با تعادل پیش ببرد. در دور برگشت نیز حتی با وجود رونالدو برای استقلال فرقی نمی‌کند چون النصر جان دوران را دارد که کمتر از رونالدو نیست.

پیشکسوت استقلال خاطر نشان کرد: هیچ وقت‌ اسم‌ها تاثیرگذار و تعیین کننده نیستند که استقلال بخواهد خود را از قبل خودباخته بداند. همان طور که استقلال در دور رفت با تمام توانش جنگید در دور برگشت نیز هراسی از رونالدو ندارد.

ورمزیار درباره ضعف استقلال، گفت: استقلال بین خط حمله و دفاع خلایی دارد که باید این خلا پر شود تا حریف از این ضعف استفاده نکند. استقلال همیشه در خارج از خانه خوب بازی می‌کند و استرس کمتری دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همان طور که استقلال در دور رفت ترسی از تیم النصر و اسم‌ها نداشت، در دور برگشت نیز حتی با وجود رونالدو بازی خوب و بدون استرسی را پشت سر خواهد گذاشت.

منبع: ايسنا