|

استفاده از ترمووود در نما [هزینه و مزایای آن]

اگر قصد استفاده از ترمووود در نمای ساختمان را دارید یا به دنبال متریالی مدرن و بادوام برای نما هستید، این مقاله مختص شماست!

استفاده از ترمووود در نما [هزینه و مزایای آن]

امروزه با اهمیت یافتن مواردی نظیر زیبایی و دوام ساختمان ها، متریال های مختلفی برای نمای ساختمان مطرح شده اند. در میان این حجم از مصالحی که برای نمای ساختمان مناسب هستند، ترمووود جایگاه ویژه‌ای دارد. زیرا این چوب طی فرآیند حرارتی ویژه و در دمای بالا تولید می‌شود و همین فرآیند باعث ایجاد تغییراتی در ساختار آن شده و آن را در برابر عوامل محیطی مقاوم‌تر می‌کند. در این مقاله به طور مفصل به بررسی هزینه و  مزایای استفاده از ترمووود در نما خواهیم پرداخت.

هزینه اجرای نمای ترمووود

هزینه اجرای نمای ترمووود چقدر است؟! این یکی از سوالات مهم و پرتکراری است که قبل از هر چیز باید به آن پرداخته شود. در حالت کلی چند عامل در محاسبه این هزینه دخیل اند؛

  1.     قیمت ترمووود نما؛ مبلغی که برای خرید ترمووود نما پرداخت می‌کنید، بیشترین تاثیر را در هزینه اجرای نمای ترمووود دارد. قیمت این چوب ها نیز با توجه به مواردی مانند نوع، ضخامت و ... محاسبه می‌شود. پس شما برای اطلاع دقیق از این مبلغ می‌بایست ابتدا با در نظر داشتن شرایط آب و هوایی منطقه، نوع ترمووود مورد نیازتان را انتخاب و سپس با تولید کنندگان و فروشندگان این متریال تماس بگیرید.

نمای چوبی ویلا

2.     هزینه حمل و نقل؛ مورد و عامل موثر بعدی در محاسبه هزینه استفاده از ترمووود در نمای ساختمان، هزینه حمل و نقل چوب است. در حال حاضر شهر تهران به عنوان بورس فروش ترمووود شناخته می‌شود در نتیجه اگر شما در شهرهای دیگر ایران باشید، باید علاوه بر هزینه‌ای که بابت خرید چوب پرداخت می‌کنید، هزینه ارسال بار هم بپردازید.

3.     هزینه نصب؛ یکی دیگر از عواملی که باید در محاسبه هزینه نمای ترمووود در نظر گرفته شود، هزینه نصب آن است. نصب ترمووود در نمای ساختمان یکی از کارهای تخصصی به شمار می‌رود و حتما باید توسط نصاب حرفه‌ای انجام شود. نصاب هم بسته به متراژ و نوع طرح و گاها بسته به زمانی که برای انجام اینکار صرف کرده، مبلغی دریافت خواهد کرد.

4.     هزینه زیرسازی؛ ترکیب ترمووود با متریال های دیگر مانند سنگ، آجرنما یا کامپوزیت و نصب آن در قسمت هایی از نمای ساختمان، نیاز به زیرسازی ندارد. ولی اگر بخواهید از ترمووود به عنوان پوشش اصلی نما استفاده کنید، برای افزایش دوام و عایق بودن آن باید حتما پیش از نصب چوب های اصلی، کل نما زیرسازی شود. زیرسازی ترمووود نیز به وسیله چوب های روسی یا دیگر چوب های ارزان قیمت انجام می‌شود. در نتیجه باید هنگام خرید ترمووود، چوب زیرساز و تجهیزات لازم برای نصب آن را نیز خریداری کنید.

مزایای استفاده از ترمووود در نما

استفاده از ترمووود در نمای ساختمان مزایایی دارد که مهمترین آن ها عبارتند از؛

✅ نمای ترمووود ظاهری گرم و طبیعی به ساختمان می‌بخشد و با انواع سبک های معماری سازگار است.

✅ ترمووود در برابر رطوبت، پوسیدگی، حشرات و تغییرات دمایی بسیار مقاوم است و در نتیجه می‌توان گفت نسبت به سایر متریال های نما طول عمر بالاتری دارد.

✅  ترمووود به عنوان یک عایق طبیعی عمل کرده و باعث کاهش مصرف انرژی و بهبود کیفیت زندگی ساکنین می‌شود.

 ✅ نصب ترمووود نسبت به برخی از نماهای دیگر آسان‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود.

✅ این متریال از منابع طبیعی تجدیدپذیر تولید می‌شود و فرآیند تولید آن نیز کمترین آسیب را برای محیط زیست دارد.

✅ ترمووود در طرح ها و رنگ های مختلفی موجود بوده و با توجه به قابلیت رنگ پذیری که دارد، امکان ایجاد طرح های شخصی‌سازی شده را فراهم می‌کند.

نمای ترمووود برای چه ساختمان هایی مناسب است؟

ویژگی های خاص ترمووود باعث شده تا نسبت به سایر چوب های کاربردی در صنعت ساختمان و حتی دیگر متریال هایی که برای نما استفاده می‌شوند، برتری داشته باشد. زیبایی و دوام بالا و از همه مهمتر نصب سریع و آسان آن سبب شده تا به یکی از گزینه های عالی برای نمای ساختمان های اداری، تجاری و صنعتی تبدیل شود.

امروزه نصب ترمووود در نمای انواع ساختمان ها با کاربری های مختلف، رواج یافته است و افراد برای آپارتمان های مسکونی و ویلاهای شخصی از آن استفاده می‌کنند. این متریال نما همچنین به دلیل ظاهر زیبا و مدرنی که دارد، به محبوب‌ترین پوشش نمای هتل ها، بیمارستان های خصوصی، کلینیک ها، رستوران ها و غیره تبدیل شده است.

نمای ترموود و سنگ

ترمووود مناسب برای نمای ساختمان

ترمووودهای موجود در بازار یا از نوع وارداتی هستند، یا تولید داخل. چوب های وارداتی علی الخصوص ترمووودهای فنلاندی، بهترین گزینه برای نمای ساختمان محسوب می‌شوند اما بخاطر قیمت بالایی که دارند، زیاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. شما هم اگر به دنبال اجرای نمای ترمووود با کمترین هزینه هستید می‌توانید از ترمووود ایرانی کلاس D که جذب حداکثری و مقاومت بسیار بالایی دارد، استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که ضخامت چوبی که برای نمای ساختمان انتخاب می‌کنید نباید کمتر از 14 میلی‌متر باشد.

نتیجه گیری

نمای ترمووود با ترکیب زیبایی و دوام، انتخابی مناسب برای ساختمان های مختلف است. اگر به دنبال نمای طبیعی، مقاوم و باکیفیت هستید، نمای ترمووود می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای شما باشد. با این حال قبل از تصمیم‌گیری، بهتر است با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید تا بهترین انتخاب را برای ساختمان خود داشته باشید.