|

به ۹ زندان فرانسه حمله شد

در شب‌های اخیر چندین حمله مسلحانه از جمله با تفنگ‌های خودکار به زندان‌های فرانسه صورت گرفته که در واکنش به تلاش دولت برای مبارزه با مواد مخدر است.

به ۹ زندان فرانسه حمله شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ چندین زندان فرانسه در شب‌های اخیر از جمله با سلاح‌های خودکار مورد حمله قرار گرفتند. وزیر دادگستری فرانسه در این مورد گفته است که این یک واکنش به تلاش دولت برای مبارزه با مواد مخدر است.

مسئولان زندان فرانسه گفتند که با سلاح‌های با درجه نظامی به سمت ورودی زندان تولون در جنوب فرانسه شلیک شده است. به گفته آنها، خودروهای عمدتا متعلق به ماموران زندان نیز در بیرون زندان‌ها در چندین شهر به آتش کشیده شدند.

در نانسی، یک افسر مسئول زندان در خانه خود تهدید شد درحالی که در مارسی نیز تلاش برای به آتش کشیدن زندان وجود داشت.

یکی از شدیدترین حملات در زندان تولون رخ داد، جایی که طبق گفته سندیکای این زندان، 15 گلوله به در ورودی آن اصابت کرده، گلوله‌هایی که احتمالاً از سلاحی از نوع کلاشینکف شلیک شده‌اند.

 

منبع: خبر آنلاین