|

پیش‌بینی هوای خوزستان فردا پنجشنبه 16 اسفند/ تداوم فعالیت سامانه بارشی

با بررسی نقشه‌های پیش‌یابی سامانه بارشی تا روز دوشنبه به تناوب سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط به همراه تندبادهای لحظه‌ای در بیشتر نقاط استان خوزستان، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.

پیش‌بینی هوای خوزستان فردا پنجشنبه 16 اسفند/ تداوم فعالیت سامانه بارشی

مدیرکل هواشناسی خوزستان از تداوم فعالیت سامانه بارشی در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: با بررسی نقشه‌های پیش‌یابی سامانه بارشی تا روز دوشنبه به تناوب سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد متوسط به همراه تندبادهای لحظه‌ای در بیشتر نقاط استان خوزستان، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.

وی افزود: اوج بارش‌ها در روزهای جمعه و شنبه و بیشترین حجم بارش‌ها در بخش‌های شمالی، شمال شرقی، شرقی و ارتفاعات استان خوزستان مورد انتظار است. در این ایام شمال خلیج فارس نیز مواج و گاهی همراه با رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته گتوند با ۲۷.۲ و دهدز با ۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۵.۳ و  ۱۳.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

منبع: ایسنا