|

پیش‌بینی هوای بوشهر؛ جمعه ۱۷ اسفند

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: فعالیت سامانه بارشی در این استان که از روز سه‌شنبه آغاز شده تا روز شنبه هفته آینده تداوم دارد.

پیش‌بینی هوای بوشهر؛ جمعه ۱۷ اسفند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ پیام مساعدی روز پنجشنبه اظهار کرد: بر اساس داده‌های ثبت‌شده تا ساعت ۰۶:۳۰ صبح امروز، بیشترین میزان بارش استان به ترتیب ۲۴.۱، ۱۳.۶، ۱۳ و ۱۲.۴ میلی‌متر در ایستگاه‌های فرودگاه بوشهر، گناوه، تنگ ارم (دشتستان) و جم گزارش شده است.

وی بیان کرد: با تداوم فعالیت این سامانه، در برخی ساعت‌ها بارش باران، رگبارهای پراکنده، رعدوبرق، وزش تندباد و در مناطق مستعد، احتمال ریزش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: این سامانه در روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته با شدت بیشتری در سطح استان فعال خواهد بود و از روز شنبه تمرکز بارش‌ها به مناطق جنوبی استان معطوف خواهد شد.

وی هشدار داد: سواحل و مناطق فراساحلی استان در این مدت به تناوب متلاطم خواهد بود، بنابراین از دریانوردان درخواست می‌شود با توجه به شرایط نامساعد جوی، اقدام‌های احتیاطی لازم را مدنظر قرار دهند.

 

منبع: ایرنا