شرایط سوادآموزی در شهر کرمان مطلوب نیست
معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش استان کرمان با بیان اینکه نرخ سوادآموزی در کشور نزدیک به ۹۸ درصد و در این استان به ۹۶ درصد رسیده است، گفت: به دلیل حاشیهنشینی و وجود اتباع، شرایط سوادآموزی در کرمان مطلوب نیست. عباس ارجمند در نشست خبری هفته سوادآموزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۲۶ شهید دانشآموز و دو شهید فرهنگی در آموزشوپرورش کرمان که مظلومانه و ناجوانمردانه در انفجارهای تروریستی سال گذشته گلزار شهدا به شهادت رسیدند، افزود: نهضت سوادآموزی از سال ۵۸ و به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آغاز شد که به همین مناسبت اول تا هفتم دیماه بهعنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.
شرق: معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش استان کرمان با بیان اینکه نرخ سوادآموزی در کشور نزدیک به ۹۸ درصد و در این استان به ۹۶ درصد رسیده است، گفت: به دلیل حاشیهنشینی و وجود اتباع، شرایط سوادآموزی در کرمان مطلوب نیست. عباس ارجمند در نشست خبری هفته سوادآموزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۲۶ شهید دانشآموز و دو شهید فرهنگی در آموزشوپرورش کرمان که مظلومانه و ناجوانمردانه در انفجارهای تروریستی سال گذشته گلزار شهدا به شهادت رسیدند، افزود: نهضت سوادآموزی از سال ۵۸ و به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آغاز شد که به همین مناسبت اول تا هفتم دیماه بهعنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.
او با بیان اینکه بیشترین آمار بیسوادی در جنوب و شرق استان کرمان وجود دارد، ادامه داد: بیشترین نرخ بیسوادی در روبار جنوب، جازموریان و جیرفت است. در شمال و غرب استان آمار بیسوادی کاهش یافته اما بیشترین آمار بیسوادی در جنوب و شرق استان مشاهده میشود. معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش استان کرمان با بیان اینکه فقر فرهنگی و اقتصادی ازجمله دلایل مهم بیسوادی هستند و یکی از ملاکهای توسعهیافتگی هر کشور افزایش نرخ باسوادی است، به افراد موفقی که از نهضت سوادآموزی فعالیت خود را آغاز کردهاند نیز اشاره کرد و گفت: در استان کرمان، شهرستان کوهبنان کمترین نرخ بیسوادی را دارد و ۱۰ شهرستان ازجمله راور و شهربابک و برخی مناطق مانند نوق در رفسنجان شرایط خوبی از نظر سوادآموزی دارند. او با اشاره به اینکه هزارو ۵۱۲ نفر آموزشدهنده در نهضت سوادآموزی استان کرمان فعال هستند، تصریح کرد: از این تعداد هزارو ۲۵۵ نفر زن و مابقی مرد هستند که کار سوادآموزی به ۱۱هزارو ۱۳ سوادآموز را بر عهده دارند و هشتهزارو ۷۵۸ نفر از این افراد ایرانی هستند و دو هزارو ۲۵۵ نفر نیز اتباع را شامل میشوند.