اهدای سیمرغ بهترین فیلم جشنواره
در یک اتفاق عجیب فیلم زیبا صدایم کن بهترین فیلم جشنواره شد.
![اهدای سیمرغ بهترین فیلم جشنواره](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/YmiWatDCYQ8A/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKro8OPx8h63CcAHdEYRAgdg,,/1956458_649.jpg)
به گزارش گروه رسانهای شرق سیمرغ بلورین بهترین فیلم به سید مازیار هاشمی تهیه کننده فیلم «زیباصدایم کن» رسید.
مازیار هاشمی اعلام کرد که اقای صدرعاملی این سیمرغ متعلق به شماست. او از حاتمیکیا هم تشکر کرد و گفت ما با فیلمهای شما عاشق سینما شدیم.
او از بزرگان سینما هم یاد کرد.
دیگر نامزدهای این بخش عبارتنداز «بچهی مردم» به تهیهکنندگی سید علی احمدی| «شمال از جنوب غربی » به تهیهکنندگی مهدی مددکار|«گوزنهای اتوبان» به تهیهکنندگی ابوالفضل صفاری| «موسی کلیم الله» به تهیهکنندگی سید محمود رضوی