|

فرار مالیاتی۲۰۰ میلیاردی

برای خرید حتی یک ساندویچ سوسیس‌بندری این روزها ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده می‌پردازیم ، مالیات کارمندان و کارگران و نویسندگان به طور دقیق اخذ می‌شود.


فرار مالیاتی۲۰۰ میلیاردی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، ماجرای فرارهای مالیاتی کلان از یک سو و دریافت مالیات از قشر آسیب‌پذیر به طور دقیق از سوی دیگر نکته‌ای است که بسیاری را درباره راهکارهای اخذ مالیات دچار تردید کرده است. به خصوص وقتی اعلام می‌شود فردی با گردش مالی ۲۰۰ میلیاردی به مدت ۲۰ سال از مالیات فرار کرده است. این اتفاق چطور ممکن است؟
مرکز ملی اطلاعات مالی، به دنبال بررسی‌های این مرکز درباره معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی فردی در استان فارس، مشخص شد که وی از سال ۱۳۸۱ تا ۱۴۰۱ هیچ مالیاتی پرداخت نکرده است.

با توجه به گردش مالی بالغ‌بر ۲۰ هزار میلیاردی ریالی با ۳۲ حساب فعال بانکی و فعالیت بدون مجوز متهم در خریدوفروش ارز همچنین واریز و برداشت یکسان و فوری و مراودات مالی با صرافی‌ها و اتباع خارجی، پرونده وی به دادسرای رسیدگی به جرایم اقتصادی ارسال شد.

در نهایت، دادسرای عمومی و انقلاب شیراز بر اساس گزارش مرکز ملی اطلاعات مالی، اوراق و محتویات پرونده، پاسخ اداره کل مالیاتی و... علیه متهم قرار جلب به دادرسی به اتهام فرار مالیاتی صادر کرد.با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده متهم کلیه بدهی مالیاتی خود را پرداخت می‌کند.