مشکلات طرح نهضت ملی مسکن اهرم رفع شود
فرماندار تنگستان گفت: مشکلاتی در خصوص طرح نهضت ملی مسکن شهر اهرم به وجود آمده که باید با در نظر گرفتن شرایط متقاضیان، وضعیت آنها زودتر تعیین تکلیف شود.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ در پی مشکلات پیش آمده پیرامون طرح نهضت ملی مسکن شهر اهرم نشستی به دعوت فرماندار تنگستان و با حضور مدیرکل بنیاد مسکن، امام جمعه و اعضای شورای تأمین شهرستان تنگستان در سالن اجتماعات فرمانداری و با حضور متقاضیان برگزار شد.
مسلم سلیمانی پنجشنبه شب در این نشست گفت: همه ما مسئولان در کنار شما شهروندان متقاضی مسکن ملی شهر اهرم هستیم تا مشکلات پیش آمده حل شود.
فرماندار تنگستان عنوان کرد: در خصوص طرح نهضت ملی مسکن شهر اهرم مشکلاتی به وجود آمده که باید با در نظر گرفتن شرایط متقاضیان، وضعیت آنها زودتر تعیین تکلیف شود.
وی گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید تلاش کند تا در کمترین زمان ممکن بر اساس خواست متقاضیان، نسبت به رفع نواقص ساختمانها بر اساس ضوابط کارشناسی اقدام و تحویل متقاضیان کند و کسانی که زمین میخواهند نیز نسبت به واگذاری زمین و پرداخت حق و حقوق آنان وفق مقررات اقدام شود.