نقد و بررسی بهترین کیف پول های ارز دیجیتال
کیف پولهای رمز ارزی برای ذخیره داراییها و مدیریت سرمایه ارزهای مختلف ازجمله تتر، بیت کوین و اتریوم کاربرد دارند. کاربران ایرانی میتوانند برای ذخیرهسازی رمز ارزهای خود از کیف پولهایی همچون متامسک، تراست ولت، سیف پل، لجر، ترزور، فانتوم و ... استفاده کنند.


کیف پولهای رمز ارزی برای ذخیره داراییها و مدیریت سرمایه ارزهای مختلف ازجمله تتر، بیت کوین و اتریوم کاربرد دارند. کاربران ایرانی میتوانند برای ذخیرهسازی رمز ارزهای خود از کیف پولهایی همچون متامسک، تراست ولت، سیف پل، لجر، ترزور، فانتوم و ... استفاده کنند.
بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای ایرانیها کدامند؟
به گزارش مجله زرین بیت، کیف پولها ابزاری برای ذخیرهسازی ارزهای دیجیتال، ارسال و دریافت آنها هستند. ولتها به صورت نرمافزاری، سختافزاری و کاغذی در اختیار کاربران قرار گرفته و هر کدام ویژگیهای مخصوص به خود را دارند.
در ادامه لیستی از بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای ایرانیها را مشاهده خواهید کرد:
- متامسک
- فانتوم
- ترزور
- لجر نانو اس و نانو ایکس
- واسابی
- سیف پال
- اتمیک
- کوینومی
ولت سیف پل (SafePal)
استفاده از کیف پول سیف پل بسیار آسان است و از رمز ارزهای مختلفی پشتیبانی میکند. علاوه بر این، سیف پل از قابلیتهای ویژهای همچون احراز هویت دومرحلهای به منظور محافظت از کلیدهای خصوصی کاربران برخوردار بوده و در دو نسخه سخت افزاری و نرم افزاری موجود است.
- مزایای کیف پول سیف پل: از جمله مزایای کیف پول سیف پل میتوان به امنیت بالا، پشتیبانی از رمز ارزهای متعدد و رابط کاربری کاربرپسند اشاره نمود؛
- معایب کیف پول سیف پل: معایب کیف پول سیف پل شامل پشتیبانی ضعیف و کمبود مستندات و منابع آموزشی در ارتباط با نحوه استفاده از این کیف پول است.
کیف پول لجر نانو ایکس (Ledger Nano X)
کیف پول لجر نانو ایکس به دلیل برخورداری از امنیت بالا، در بین کاربران شهرت دارد. کیف پول لجر نانو ایکس قابلیت اتصال به تلفن همراه و تبلت را با استفاده از فناوری بلوتوث را داشته و به همین دلیل، کاربران به راحتی میتوانند با اتصال این کیف پول به گوشیهای هوشمند، رمز ارزهای خود را مدیریت کنند.
- مزایای کیف پول لجر نانو ایکس: لجر نانو ایکس علاوه بر اینکه یک کیف پول سخت افزاری و بسیار امن است، از رمز ارزهای بسیاری پشتیبانی میکند؛
- معایب کیف پول لجر نانو ایکس: یکی از معایب کیف پول لجر نانو ایکس، عدم وجود صفحه لمسی در این ولت است.
کیف پول لجر نانو اس پلاس (Ledger Nano S Plus)
شرکت فرانسوی لجر که بزرگترین تولیدکننده کیف پولهای سخت افزاری برای ایرانیان و سایر کاربران است، مدل جدیدی از ولتهای سخت افزاری با نام لجر نانو اس پلاس را ارائه کرده است. از جمله قابلیتهای این کیف پول، برخورداری از صفحه نمایش بزرگ، باتری قوی و بلوتوث هستند.
کیف پول تراست ولت (Trust Wallet)
تراست ولت یکی از محبوبترین کیف پولهای نرم افزاری است که امکان استفاده از آن بر روی موبایل و دسکتاپ وجود دارد. همچنین میتوان این کیف پول را به صرافیهای غیرمتمرکز و کیف پولهای سخت افزاری متصل کرد.
- مزایای کیف پول تراست ولت: از مزایای کیف پول تراست ولت میتوان به رایگان بودن آن، پشتیبانی از رمز ارزهای متنوع، سواپ و خرید درون برنامهای اشاره کرد؛
- معایب کیف پول تراست ولت: در مقابل مزایایی که این کیف پول دارد، معایبی نیز وجود دارد. به عنوان مثال، تراست ولت از احراز هویت دوعاملی پشتیبانی نکرده و این امر میتواند امنیت کاربران را در برخی موارد کاهش دهد.
کیف پول متامسک (MetaMask)
متامسک یک ولت پیشرفته است که با عنوان یک کیف پول مخصوص بلاکچین اتریوم شناخته شد. کاربران میتوانند کیف پول متامسک را بر روی انواع مرورگرها همچون فایرفاکس، EDGE و کروم نصب نمایند.
- مزایای کیف پول متامسک: پشتیبانی از توکنهای ERC-20، دسترسی به برنامههای غیرمتمرکز و رابط کاربری ساده از مزایای کیف پول متامسک هستند؛
- معایب کیف پول متامسک: این ولت به دلیل آنلاین بودن، ممکن است در معرض خطر حملات سایبری قرار گیرد.
کیف پول فانتوم (Phantom)
کیف پول فانتوم به عنوان یک ولت غیرمتمرکز چندزنجیرهای معرفی شد و از شبکههای اتریوم، سولانا و پالیگان پشتیبانی میکند. این کیف پول امکاناتی همچون استیکینگ و سواپ را به کاربران ارائه میکند.
- مزایای کیف پول فانتوم: پشتیبانی چندزنجیرهای و امکان استیکینگ از مزایای کیف پول فانتوم هستند؛
- معایب کیف پول فانتوم: عدم پشتیبانی از مرورگر فایرفاکس و امکان خرید فیات از معایب ولت فانتوم هستند.
کیف پول اتمیک (Atomic)
اتمیک والت یک کیف پول نرم افزاری است که امکان استفاده از آن بر روی موبایل و دسکتاپ وجود دارد.
- مزایای کیف پول اتمیک: یکی از مزایای کیف پول اتمیک، کنترل کامل بر کلیدهای خصوصی است. همچنین این ولت با دستگاههای مختلف سازگار است و از سواپ داخلی و استیکینگ پشتیبانی میکند؛
- معایب کیف پول اتمیک: این کیف پول کارمزد 2% برای خرید ارز با کارت اعتباری دارد که از معایب آن به شمار میرود.
کیف پول بلاکچین (Blockchain)
این کیف پول از 22 رمز ارز پشتیبانی کرده و امکان تبادل آنها را فراهم میکند. همچنین، امکان فعالسازی شناسایی دوعاملی با استفاده از Google Authenticator برای این کیف پول وجود دارد.
- مزایای کیف پول بلاکچین: از جمله مزایای کیف پول بلاکچین میتوان به امکان خرید و فروش مستقیم، رابط کاربری مناسب برای افراد مبتدی، احراز هویت دو مرحلهای و حریم خصوصی بالا اشاره کرد؛
- معایب کیف پول بلاکچین: پشتیبانی از رمز ارزهای محدود و عدم امکان خرید ارز با فیات از معایب ولت بلاکچین هستند.
نتیجهگیری
در حال حاضر گزینههای مختلفی همچون لجر، ترزور، اتمیک، تراست ولت، متامسک، فانتوم و ... برای ذخیرهسازی داراییها و مدیریت آنها برای ایرانیان وجود دارد. کیف پولهای سختافزاری از امنیت بالایی برخوردار هستند، زیرا به صورت آفلاین به ذخیرهسازی کلیدهای خصوصی پرداخته و در برابر هک و حملات سایبری مقاوم هستند. در مقابل، کیف پولهای نرمافزاری به راحتی بر روی دستگاههای مختلف نصب شده و استفاده از آنها آسان است.
منبع (source): https://www.zarinbit.com/blog/best-digital-currency-wallet-iranians